top of page
logo.jpg
Search

Kettlebell Efficiency + Burp & Mortar - 05.september.2023

Hei alle sammen! 🤩


Dagens treningsøkt har virkelig vært en eksplosjon av energi. Vi har utfordret grensene våre, lært noe nytt, og selvfølgelig hatt det utrolig gøy. La oss ta en titt på hva som har skjedd i dag!
Amerikansk Kettlebell Swing

Denne kraftfulle øvelsen er ikke bare morsom, men den gir en fantastisk helkroppstrening. Målet i dag var å finne ut hvor tungt vi kunne gå uten å miste teknikken. Det var utrolig inspirerende å se alle gi sitt beste og utfordre seg selv til det ytterste. 🥳


Variert og Effektiv Trening

I tillegg til Kettlebell-svingene, hadde vi en herlig blanding av øvelser som roing, toes to bar og knee raises. Dette skapte en dynamisk og variert treningsøkt som virkelig utfordret alle deler av kroppen. Det er en flott påminnelse om hvorfor vi elsker funksjonell trening - det er alltid noe nytt å lære og mestre.


Inspirerende Ungdom

Dagens trening hadde også en ekstra dose energi takket være våre unge deltakere. Å se så mange ungdommer engasjere seg i en sunn livsstil og trening er utrolig inspirerende. Det minner oss om viktigheten av å være rollemodeller og støtte de yngre generasjonene i deres reise mot en sunnere fremtid. 🤸‍♀️


Olivers Første Kursdag

Vi vil også gratulere Oliver med hans første kursdag som trener. Det er flott å se nye ansikter ta styringen og dele sin kunnskap! Tror gjengen fikk seg en god økt, men Morten sysn ikke det var nok og kjørte full wod etterpå også!! galning!!


Firmatrening, PT-Timer og God Stemning

I tillegg til gruppetrening, var det også mye aktivitet i dag med firmatrening og personlige treningsøkter. Det er flott å se våre medlemmer jobbe mot sine individuelle mål og samtidig nyte det sosiale samholdet som vårt senter tilbyr.


Kettlebell Knowledge Bomb

La oss avslutte dette innlegget med en "knowledge bomb" om Kettlebell-svingen:

Kettlebell-svingen er ikke bare en kraftfull styrkeøvelse, den forbedrer også utholdenhet, balanse og kjernekontroll. Ved å utføre svingen riktig, aktiverer du musklene i hele kroppen, inkludert rumpe, hofter, rygg og skuldre. Dette gjør det til en flott øvelse for å forbedre både styrken og funksjonaliteten din.

Takk for en fantastisk treningsdag, alle sammen! La oss fortsette å motivere hverandre, utfordre grensene våre og ha det gøy mens vi jobber mot våre helse- og treningsmål.Vi ses i boksen! 🤩

Serina og Anderas!

201 views

Comments


bottom of page