top of page
logo.jpg
Search

Kelly – 29. Juli 2019

Varmen vil ingen ende ta. Meteorologene har to hovedmistenkte for ekstremvarmen som har herjet store deler av Haugalandet. Den første, og minst sannsynlige, er at det er et varmefelt som har beveget seg nordover i Europa, lite sannsynlig. En gruppe nisjemeteorologer i Valdres mistenker et senter i Haugesund – Crossfitverftet – for de varme temperaturene!

Undertegnede var i dag og sjekket på crossfitverftet, og kan konkludere med at det var hett! Stemningen var het. Wod en var het. Alle som var med der var røde og brune og hete. Deilig!

Kelly Clarkson var der. Eller snarere, Kelly var der. Kelly var nemlig dagens wod. Og den var en suser. Den satte brann i halsen vår, og tente ild og tordenstorm i bena våre. Den utfordret oss, både kroppslig og åndslig og fikk oss til å stille de store spørsmålene i verden; som er det et vakker liv etter døden? Finnes lykke, eller er lykke kun fravær av smerte? Og hvordan skal jeg pace? Klarer jeg å holde det? Må jeg bryte opp… Skalere ned…

Mye snakk om pacing i dag. Husk husk. Om du tar en runde eller fem har ingenting å si. Det som teller er hvordan du gjør økta. Andy snakket mye om pacing i dag. Hvordan skal en runde være, hvordan blir fem?

Nøkkelen er at du treffer på intensiteten. Når det brenner i brystet og hjertet og du har en liten nær døden opplevelse. Det er intensitet. Når du presser og pusher og gjør økta i relativt høyt tempo, det er intensitet. Om du må skalere ned for ikke å brenne opp og miste intensitet de siste rundene er det aloe vera. Det er det vi er på utkikk etter. Vær på utkikk etter å pushe deg selv, ikke å ta RX eller Alfa skalering!

I andre nyheter har Bjørnar fått vakker verdslig hårklipp. Torgeir nærmer seg ferdig med burpee challenge og Frida ble varm. Ved siden av oss er gulvet i anmarsj, ref Andreas post, og dette blir superdigg! Martin ble nesten drept (sliten) av undertegnede (sin egen vakre, skjønneste, deiligste bror) og måtte kjøle seg ned med et bad. Andy er tilbake i full sving, og det er også deilig!

Snakkes i morgen!

Team Verftet 😍

11 views

Comments


bottom of page