logo.jpg
Search

Jump Star

Vi starter bloggen med årets julegave og et tilbud dere kan videreføre til noen dere kjenner som kommer hjem i Julen 🙂

Lørdagen henger igjen enda og fylleangsten og frustrasjonen skulle testes på dagens økt 😀 Dagens workout ga på mange utfordringer. Da spesielt de utfordringen med hoppetau. Derfor brukte vi lang tid på akkurat det. Noen var flinke og prøvde å overføre det de hadde øvd på til økten, andre ga f***. De som ga f*** ble ikke bedre på double-unders. De som prøvde ble ;). Øving er ikke nødvendigvis gøy, men det som kommer fra øving er gøy. Å gjennomføre dagens økt uten å bomme en eneste gang er gøy. Øver du ikke så blir det ikke så gøy.

Hvilke karakter er du, jeg håper du er en av de under :): * Bommer på rep nr.59 av 60. Men tar allikevel en til. * Springer runde 30, men er usikker på om det var 28. Springer 2 ekstra for å være sikker.

Karaktertrekk som ikke gjør deg bedre i hopptau: * Jeg sier til meg selv at jeg skal gå for 40 stk, men underveis blir jeg sliten og ender på 30/20/10stk. Allikevel mange minutt før TC (timecap). * Jeg går for 20 stk og er ferdig 10 min før TC. Velger allikevel ikke å gå opp i antall hopp for det er jo viktigere å ta økten så fort som mulig istedenfor å bruke tiden på å lære DU`s ?? * Kaster hoppetauet i veggen og blir frustrert. Veldig deilig, men ikke optimalt for å lære DU`s.

0 views

Recent Posts

See All