top of page
logo.jpg
Search

Hot Route – 24.Juni.2020

I dag hadde vi HIL innom på en privattime. Super kjekke ungdommer som fikk gjennomgå litt med classic CrossFit. – Om du har noen du vil ha med deg på teambuilding så send oss en melding :D.

Dagens Workout. Artig liten løpetur før 10-12 minutt med litt fitness. Masse informasjon på bloggen i dag tatt fra dagens newsletter :)).

Vi ser at det er stor trøkk på morgentimene og kommer tilbake med mer info ;).

—————————————

Sommeren er i gang og dette er sommer nr 5 og det har aldri vært så høyt trøkk og aktivitet i våre lokaler. Etter Korona er dette noe vi er veldig glade for og setter pris på alle venner og bekjente dere tar med dere på trening 🙂   Korona Trening Korona trening. Hvordan går det? – Det går jo veldig fint. Vi har forksjellige restriksjoner og ber medlemmer være flinke på å passe på hverandre. Den viktigste regelen vi har som vi ikke har understreke nok vask hendene før og etter trening. Men jeg savner kalk på timene. Det forstår vi veldig godt og det er nå lov med flytende kalk og ikke vanlig kalk. Årsaken er at det å ha med vanlig kalk gjør at alle vil ha og det blir umulig å dele med din bestevenn. Så gå ut og kjøp flytende kalk om du trenger det, hvis ikke er det alltids greit å trene grepet sitt litt ekstra.  *Viktig, maks 14 stk* per time. Dette må vi bli bedre på å respektere. Vi ser nå at flere bare møter opp og det setter oss i en veldig kjip situasjon for vi ønsker ikke å sende dere hjem igjen. Samtidig er vi nødt til å venne oss til deg nye Korona hverdagen og det er veldig mye vanskeligere når vi planlegger timer til 14 personer. Så vær grei, har du ikke plass på timen, ikke møt opp. Vi forstår at dette kan være frustrerende når timene er fulle, vi følger med på trøkket på timene og ser på alternativer.  1 on 1 introsamtale Vi ga ut litt informasjon for en stung tilbake at vi går fra 60 min til 90 minutt introduksjonssamtale, med dette får vi både tid til litt personlig trening men også en check på inbody maskinen der vi får alt i fra fettprosent, muskelmasse, uballanser i kroppen osv. Med denne informasjonen kan vi sette opp mål og hjelpe deg der du ønsker i en trygg 1 til 1 atmosfære. For gamle medlemmer får de den gamle prisen 399,- ut JUNI. Om du kommer 01.Juli som gammelt medlem og skal booke samtale må du betale nypris 749,-. Mer info eller booking av samtale svar denne mailen.  Bring a Friend is BACK Nå er Bring a friend tilbake. Det betyr at det er her alle «nye» venner får teste oss. Så prøvetimer på ordinære timer er nå over slik at vi er tilbake til slik vi hadde det før Korona. Vil du at en venn skal booke seg på prøvetime gi personen linken under: https://clients.mindbodyonline.com/classic/ws?studioid=229704&stype=-98  Etter personen har fått linken registrerer personen en bruker og får tilgang til å booke seg selv på den timen som passer hver lørdag.   Egentrening Egentrening er nå åpent fra 05-23. Men hvordan fungerer det egentlig nå?

Om du skal egentrene må du booke deg på «egentrening» via app/nettside. Timen er satt opp helt på slutten av dagen slik at alle ila dagen skal ha mulighet til å booke timen. Det betyr altså ikke noe om tidspunktet. Vi må bare kunne smittespore de som har vært innom lokalet vårt dag for dag om det skulle skje noe. Det er altså ikke mulig å trene i lokalet uten å booke seg på her og vi ber alle medlemmer respektere dette. Det betyr også at å ta med personer som ikke er medlemmer på trening «en søndagskveld» ikke er ok. Om det skjer er vi nødt til å ta adgangskort fra denne personen. Vil du ha med deg en person på trening kan de betale drop-in, booke seg på egentrening slik at vi har kontroll.  Ved dobble timer kan du alikevell egentrene bak glassveggen i hovedrommet. Prat med en trener om ikke har gjort dette før så hjelper vi deg.  Repsekter alle Korona regler. -1 metersregelen gjelder også på egentrening. Vi viser tillitt til dere, vi ber om samme respekt tilbake. Vi ønsker ikke lyst å stenge egentreningstilbudet. – På et generelt basis les og respekter alle regler som henger på Verftet. Vis hensyn på egentrening. Er det veldig mange personer i løfterommet, gå ut i hovedrommet bak glassveggen og tren din greie der.  Sist men ikke minst, PARTY TIME SOON?? Vi feierer 5 år 01.august og det er med stor tristhet vi melder om at det ikke blir noen stor fest. Vi har veldig lyst og vi hadde en store planer om tidenes fest. Men vi må dessverre se situasjonen ann og per nå med 1 metersregelen kan vi ikke stå for å arrangere et arrangement som ikke klarer og opprettholde kravene til regjeringen. Det er mulig vi arrangerer noe litt mer low key rundt 5 års dagen vår.  Det betyr også ingen konkurranser i lokalene våre før utpå høsten. Vi planlegger neste konkurranse til å bli OPEN 21.6, da rett etter årets CrossFit OPEN som er i september/oktober. For dere «gamle» medlemmer så vet dere hvor bra julebordet (årets fest) pleier å være. Vi lover at i år skal vi gjøre ALT for at den festen tar opp for feiringen vi nå går glipp av. 


5 views

Comentarios


bottom of page