top of page
logo.jpg
Search

Hot Air

Sørlandet og deler av vestlandet ser imorgen ut til å tropevarme og et napp med torden og tornadoer. Dagens værmelding melder også om varme luftmasser i bevegelse, spesielt for dagen i dag var det lokale høytrykket over Crossfit Verftet Haugesund og dagens veltitulerte og grasiøse WOD.

Værmelderen kan også formidle at en spesielt varm gladgutt i dag var på verftet. Guttens navn er Thomas og får to tomler til værs! Thomas (avbildet under) vasket, på eget vakkert initiativ, stangen sin. Hvis været er godt og jobbdagen er ferdig og du føler sterke følelser og overskudd og ønsker å gjøre noe – vær mer som Thomas da vel!

I andre nyheter meldes det om regn noen uker fra nå. Det blir ikke hagl, eller slaps, eller skurer eller byger, men dryssregn. Gavedryss. For en normalt blid Andreas har dratt kortet i ferien og dro meg seg de spanske riene og høytrykket og gleden hjem. Resultatet er et drøss av utstyr for å hedre alle dere vakre medlemmer. Værmelderen er derfor stolt av å annonsere at det skal regne en concept 2 bike, en rekke sandbags, og en vektløfterstang til kids.

I andre nyheter får Evy Anne evig skryt for velgjennomført eksamen i dag. Du er flink! Hun feiret med en pose spinat og en WOD. Jan får skryt for noen eksepsjonelt vakre – og svømmelignende – airsquats.

Sjefen ba værmelderen også videreformidle om torden og skral og et totalt lynnedslag av en BASIC time idag. Stemningen var på topp! To tomler opp!!

Ellers ønskes dere en tordenfylt Torsdag.

Team Verftet ?

0 views

Recent Posts

See All
bottom of page