top of page
logo.jpg
Search

Hero Workout "Manion" - 12.november.2021

Hei folkens og god fredag <3


I dag har vi hatt en hero økt som heter Manion, oppkalt etter Travis Manion. I 2007 ledet Manion sitt lag da de ble angrepet under et oppdrag i Irak. Han ble selv skadet, men klarte likevel å fyre ild mot fienden for å få de skadede lagkameratene til trygghet. Alle lagkameratene overlevde på grunn av hans handlinger, selv overlevde han ikke skadene. I ettertid har det blitt laget "Travis Manion foundation" og denne økten har blitt laget for å hedre Manion.


Det som er vanlig med hero økter er at de er veldig tunge og mentalt tøffe å gjennomføre. De som hedres er jo tross alt "Heroes" og det de har gjort klarer ikke hver enkelt mann å gjennomføre.

Denne økten er intet unntak, den er beinhard. Derfor har vi satt den sammen som en Team-2 økt.

Dere kunne derimot velge å gjøre den individuelt hvis ønskelig, noen valgte å kjøre den alene men de aller fleste kjørte den i team. Tøffe er dere alle uansett!


Økten består ikke av så mange øvelser, det er 400 meter løping og 29 knebøy. Det høres kanskje veldig overkommelig ut. Men det er altså 7 runder og de knebøyene blir fort ganske tunge. Dere kjente nok etter hvert at dere ble litt gele i beina når dere skulle rett ut å løpe etterpå.


Bilder fra dagen:
Dagens whiteboard:
Det har altså vært en fin avslutning på uken, alltid gøy å jobbe i team. Håper dere får en fin helg, så sees vi enten på BAF i morgen eller på mandag <3


- Marie

222 views

コメント


bottom of page