top of page
logo.jpg
Search

Helen - 13.august.2021

Da var fredagen her igjen og jeg håper dere har hatt en fin uke!


I dag har Ben bursdag!!! Det har vært en ganske rolig dag her på Verftet noe jeg tror Ben innerst inne er litt glad for. Han har nemlig prøvd å snike seg unna bursdagssang i hele dag, haha. Han slapp likevel ikke unna og allerede i dag tidlig stod gjengen og sang for han! Han har også fått gave av mange av dere som har vært innom, det er veldig koselig!



Økten vi har kjørt i dag er Helen. Det er en kjent benchmark økt som vi har gjort opp til flere ganger her på Verftet. Økta består av 3 øvelser - løping, KettleBell Swing og Pullups.



Det er "kun" 3 runder så det er en ganske kjapp økt, dagens TimeCap var på 15 minutter, og samtlige av dere klarte å fullføre økta i god tid.

På den første runden kan det være lurt å holde litt igjen, det er på den andre runden vi ønsker å øke tempoet. Når runde nummer 3 kommer så er det virkelig å pushe på på de to siste øvelsene, KB swing og pullups, da er vi like ved målstreken!!!



Nok en fin dag og uke er over. Håer å se så mange som mulig på Bring A Friend i morgen, og hvis ikke så ønsker jeg deg en riktig god helg<3

87 views
bottom of page