top of page
logo.jpg
Search

Heavy Helen- 04.februar.2021I dag har vi hatt det tungt og fint med Heavy Helen og vi skal alle huske på denne et halvt år frem i tid:)) Målet i dag var å utfordre seg og gå litt høyere enn hva man vanligvis har på KB swingen. Pleier du å gå for 16 kg, da var utfordringen å gå opp på 24 kg/damer eller 32 kg for de som tøffet seg litt ekstra på A skaleringen/menn. Løpingen i dag var 400 meter per runde,altså ingen søndagstur. Pulsen skulle opp og det ble straffeburpees dersom dere ikke løpte heelt inn til startposisjonen på KB swingen. Vi har også tøffet oss litt med chest-to-bar pullups i dag, noen med strikk, noen strict og andre kipping/butterfly. Vi har hatt det gøy i dag, men tungt var det.

Dagens mindset:

første runde: push yourself

andre runde: survive

tredje runde: DieDet var glatt ute i dag så vi måtte være litt forsiktige, men heldigvis kom vi gjennom dagens uten at noen måtte kjøres til legevakten. Nydelig vær ute i dag med sol og deilig luft, men det var veldig kaldt så pass på at dere drikker noe varmt i kveld etter all den kalde luften dere har pustet inn. Kveldsgjengen måtte løpe i mørke i dag, men det gikk også fint på tross av at gatelysene var avslått...oops.


No excuses! The 6:00 o’clock class started the day with a snowy morning run! Complaining?! No not at all, actually they really liked it! #crossfitaddicts

Fat to fit er i gang med mange fine, motiverte mennesker

Heia heia, god innsats av alle i dag, dere er best! I morgen er det fredagssteming og vi er klare for en ny økt. Ha en fin kveld videre alle sammen.


247 views
bottom of page