top of page
logo.jpg
Search

Heavy day E2MOM DL - 03.Mars.2021

Heeii bloggen,


Heavy day. Noen elsker det, andre ikke så mye. La oss prate litt om hvorfor vi gjør heavy days og ikke alltid funky workouts med 1 trillion reps.


Hvis vi ser på det store bilde. Hvorfor trener vi? - Det er jo forskjellige grunner til det. Men i hovedsak så håper jeg at de fleste trener for å "kick ass" in life. Livet kommer ved mange utfordringer, og i alle de utfordringene kan du aldri være for sterk. Det er liksom ingen som sier "kjipt, jeg er for sterk".


Om du faller i slalom, blir påkjørt eller bare blir syk. Så vil det være en fordel å være sterk. Faller på slalom = kanskje du ikke brekker ryggen pga du har mye muskler rundt området; blir påkjørt gjelder i grunn det samme og om du eventuelt må trene deg opp vil det gå mye mer effektivt enn om du var svark; siste, blir du syk/kreft/hjerteproblemer/etc så vil kroppen råtne, av medisiner men også bare det å ikke kunne være i aktivitet. Jo mer muskler du har da, jo lenger tid tar det før du er "fuckt".


Så ja, om naboen trenger hjelp med å bære en sofa eller om du skal vise at du er verdens sterkeste pappa så er det store fordeler med å være sterk. Men det kommer fa** ikke gratis, vi på Verftet tror heller ikke på at ting skal komme gratis. Pillen til å bli fit kan du få en annen plass, ikke her. Her jobber vi for resultatene våre og derfra kan være stolte over våre resultater.


Skal du bli sterk, da må du trene styrketrening. Det hjelper ikke å gjøre 1 trillion box jumps fordi funky gine sier det er bra. Du blir gangsperr i beina, men ikke sterk :).


Kostholdsveiledning


Noe kanskje ikke alle av dere vet er at vi også har kostholdsveiledning på CrossFit Verftet. Det er noe vi ikke annonserer for mye pga at vi har litt sprengt kapasitet her, men om du trenger hjelp så hjelper vi gjerne. I dag hadde Vegard en god dag :). Bra jobba Vegard !


CF Kids

Er du en god foreldre? Er du virkelig det? - Noen foreldre fikk satset godt på barna sine med PT i dag ;). I dag kjørte vi faktisk PT på CrossFit Kids. Alle barna var på vinterferie uten om 2 Kids. De fikk hver sin trener og fikk kjørt seg skikkelig (haha). God stemning :D.


Gymnastic med Samantha


For de som ikke har fått det med seg så kjører Samantha gymnastikk kurs med en helg gjeng 2 ganger i uken. Sykt kult å se progresjonen til gutta! - Herlig jobba ! :D Lyst å lære deg litt kule triks? - Meld deg på neste kurs da vell.

The Board
Bildedryss286 views
bottom of page