top of page
logo.jpg
Search

Hangover – repeat

Hangover, en repeat fra Januar. Hører X antall ganger i uken “det var jo gøy i dag alikevell”, så da lurer jeg på hvorfor skal vi bryte oss ned når det alltid er gøy etterpå? Vi utfordrer dere ofte, lær og ta en utfordring og ikke prat deg ned. Gi det et forsøk og som alltid apploderer vi innsats og ikke resultat. For Koffe var det deriomot Hangover, sist jeg så han feirte han 30 og den svenske Koffe kom fram (partysvensken).

Vil gjerne nevne noe Carl sa til meg på workouten i går, noe i denne dur; dette er deilig, vi er heldige som har kropper som får lov til å gjøre det vi gjør. Så utrolig enig! Vi er heldige som får gjøre all galskapen vi gjør på Verftet og vi må være takknemlige for det! Stor tommel opp Carl.

Viktor klarte 2.59 min bedre i dag enn sist, han takka Eskild for gode tips til mer effektive burpees. Eskild kan tydeligvis lære vekk og gjøre kjappe burpees for han sammen med Vegard hadde de kjappeste  tidene på imponerende 3.03. Morten syns også at det var gøy å slå Bjørnar med 2 sekund, noe han planla før økten begynte. Ellers flere som perset, like gøy hver gang 🙂

Husk å send mail til andreas@crossfitverftet.no eller melding til CrossFit Verftet på facebook om det er noe dere lurer på eller en venn dere skal booke på prøvetime. Helst ikke privatmeldinger på facebook  :D.

0 views

Recent Posts

See All
bottom of page