top of page
logo.jpg
Search

Hang Snatch & T2B - 27.Januar.2021

Hei bloggen,


Først kan vi jo starte med å prate litt om Fat 2 Fit. Kurset er i gang, det ble fult +. Vi tok i mot en ekstra person som hadde veldig lyst å være med. Altså 7 personer som er super gira på livsstilsendring. Vi har jo hatt Jarl Vidar som har lagt lista enormt høyt og kanskje umulig å følge, men denne gjengen er også supergira.


Denne uka skal de både gjøre fortitude og jeg har gitt dem en hjemmelekse, springe rundt Djupadalen. Vi får håpe de overlever til uke nr.3 (hehe). Verftet er en plass for alle og derfor syns jeg det er veldig gøy å ta i mot personer som nå lenge ikke har tatt vare på helsen sin. Det er viktig at Verftet er en sted der alle er velkomne. Derfor, ser du en person du ikke har sett før; smil, si hei og gjerne hils og vis personen rundt. Det er viktig at Verftet ikke blir en plass der vi har det kjekt, det skal være en plass der alle skal kunne ha det kjekt.


11 timer hver dag


Det har vært et stort mål for meg fra dag en og ha timer hele dagen, vi er ikke i mål enda. Men vi nærmer oss veldig og jeg er veldig stolt over tilbudet vi har nå. Det er utrolig gøy å sitte på kontoret å høre sjau hele dagen :D.

Jeg håper dere som bruker tilbudet er fornøyd med dette tilbudet, aldri før har vi hatt så mye timer, alltid gøy med en PR ;).


Men det er en litt sløv trener kl.7, mulig ikke det er så mange som liker han men 7 timen går ikke så bra som vi håpet. Noen dager greit, andre dager veldig dårlig. For dere som liker timer kl.7 må dere bruke den ellers må vi ta den vekk. #winthemorningwintheday. Det er ikke noe bedre enn å starte dagen med trening, slå på vekkerklokken og kom deg opp ;).
Dagens WOD


En liten teknikk styrketrening sammen med Open prep. Vet du ikke hva Open er, da har du litt underholdning under her. En god gammel slager.Egentreningsrelger


En kjapp påmindelse: - Du kan trene egentrening hver dag fra 05-23.00 hver dag. Du må booke deg på siste timen som heter egentrening for at vi skal ha smittesporing kontroll.

- Det kan bare trene 2 personer avgangen når vi har dobbel time, da må du booke i akkurat det tidspunktet. ha en fantastisk kveld - Andreas.276 views
bottom of page