top of page
logo.jpg
Search

Good Girl Gone Bad - 10.oktober 2022

God mandag!


Første dag i høstferien - for noen er det en helt vanlig uke, mens andre skal kanskje på ferie? Jeg vet om noen som skal til fjellet, utlandet og ellers bare ta en rolig uke. Men er du hjemme, så håper vi at vi ser deg:)


Det var så gøy å ha Bring A friend timene på lørdag, jeg kan ikke huske sist jeg hadde de.. Vi var hele 31 stk på 09:30 timen, og totalt 65 stk lørdags formiddag. Det kokte rimelig greit :D


Først yte, så nyte? :)



Fat to fit hadde trening hjemme hos Thaddus i dag! Det ble bæring av sandsekker opp bakken til huset hans, sykling og KB arbeid. Trening kan gjøres hvor som helst :)



Over til dagens "Good Girl Gone Bad"


Kort, intens, fight-gone-bad type teamwork I dag - håper dere fikk presset dere selv og lagkameraten din. Dere skulle gjennom 2 runder av 5 stasjoner med 2 min arbeid per stasjon. Målet var å nå høy intensitet i dag med raske bytter og kjappe sett. Når du kjente at tempoet dalte, da var det på tide og bytte.






Helene har startet opp med bedriftstrening for brannvesenet i Haugesund i idag! Vi elsker å nå ut til et mangfold av folk og bedrifter på hele haugalandet :D Så om du ønsker å få til et samarbeid må du gjerne sende Helene en email eller en DM på vår instagram konto elle face:D






"Kald dusj"

Noen har kanskje fått med seg at det ikke er mulig å justere temperaturen på dusjene for tiden, og jeg tror dere alle forstår hvorfor. Men her kommer det uansett en forklaring :)



Husk Jørgens Comp-Class på onsdag

Meld dere på slik at han for en oversikt over hvor mange som kommer, det er veldig kjekke timer og det tilpasses alle sitt nivå :)


0-10 min

Oppvarming


12-30 min

Finn dagens tunge Clean & Jerk

5x2 reps @ 75-85%


35-50 min

10-1

Strict hspu

Strict pullups


60-90 min - Regionals 2014

50 cal row

50 box overs

50 markløft 80/55

50 wallball

50 toes to bar

50 wallball

50 markløft 80/50

50 box over

50 cal row


TC:30


Dagens tavle:





Vi sees I morgen,

Hilsen good girls always good ;)

254 views
bottom of page