top of page
logo.jpg
Search

Front Squats og Unbroken (?)

Det er utrolig. Jeg trodde det ikke, men da du sa det, helt på slutten. Da greide jeg flere wallballs, når det hastet, da klarte jeg alle 20. Mer enn jeg trodde jeg kunne. – Jane “Kent”

En vakker dag er ved sin vakre ende. Torsdag står for døren. Før jeg dykker dypt og djervt ned i økta, la meg forklare litt om hva som skjer frem mot sommeren! Først av alt. Kom på fredag kl. 17:30. Kjært barn har mange navn, Comp Class, Powernight, den-økta-Vegard-alltid-er-på. Powernight er tilbake, og nå når det er lyst ute til sent på kveld og det er varmt og alt er bra, så vit at Powernight ikke er skummelt. Alt skaleres etter behov. Du kan være en erfaren og lynrask Crossfitter, eller en fersking med bare noen dager på det voldsomme Crossfit-beltet ditt. Alle er velkomne. Alle ønskes dit. Er du usikker? Prøv det en gang. Det verste som kan skje er at Vegard forteller altfor mange dårlige vitser.

Videre så nærmer sommeren seg. Sommeren er en ypperlig og yndig mulighet for å trene, trene og holde formen god gjennom skjærgårdspils, fellesferie og hetebølger. På verftet er det alltid gøy. Hvis du eller noen du kjenner skal hjem. Om det er bare for en uke, eller en måned eller to, Crossfitverftet har en sommerkampanje som passer midt i blinken for alle Haugalendingene som kommer på vakker retur med solen. Sjekk ut linken under for mer info!

I dag var det tunge tunge frontsquats. Tommel opp til Evy som fikk dem til å se lette ut! Jan Zagermann også knuste Front Squats. Øyvind elsker frontsquats og var i dag vill på sin andre dag med deilige følelsesrike FS <3

Del to av dagens økt var en burner. Undertegnede ba dere presse dere, presse ballen opp og gjennom taket og aldri slippe. Undertegnede er meget stolt over deres prestasjoner. Jan Klovning og Jan Morten var slitne men fornøyde, etter å ha anvendt mye av styrken og energien.

Jane får prisen for dagens heltemot. Hun bet tenna sammen og presset på slutten. Sitatet innledningsvis illustrerer et flott mindset. Et mindset som kanskje var usikker på om hun kunne, men som hjalp henne mestre. Wallballs er mye i hodet. Vi har mye igjen for å presse oss. Vi klarer ofte litt større sett.

Men av og til stemmer det ikke. Kroppen vil ikke, hodet vil ikke, hjertet slår fort, og minuttene tikker vekk. Av og til skuffer vi oss selv. Dette er livet. Steffen smakte den bitre smaken av nederlag, at kroppen var litt trøtt, pulsen litt for høy. I dag måtte han ta det litt mer med ro. Bare komme seg igjennom. Steffen får dagens andre hederspris for at han fortsatte. Og etterpå så innrømte han at det viktigste var å bare komme seg på trening, bevege seg litt. Det er viktig å se dagsformen ann. Og husk alle sammen! Litt er bedre enn ingenting. Bare å ikke være i sofaen, men i bevegelse, på tur eller strekke litt. All bevegelse er bra bevegelse.

Kjekt med mange nye flotte vakre venner. Eskild skrøt uhemmet av de tre nye vennene som kom på Basic timen i dag. Han ba meg formidle at de ble født med årer i henda. At de var som født til å ro, for de lyttet, de hørte og de gjorde økta med (tilnærmet) perfekt roteknikk. Tommel opp!!

Ha en vakker morgendag!

Team Verftet ?

1 view

Kommentare


bottom of page