top of page
logo.jpg
Search

FRONT BURNER - 23.Juni.2021

Hei folkens og velkommen til enda en ny blogg. I dag er det en litt spesiell og gøy dag her i Norge. Det er St.Hans, noe som vil si store flammer og kos med familie og venner. Dette har vært et av mine høydepunkt i året fordi det er så utrolig koselig happening hvor man samles rundt et stort bål, gjerne sammen med noen man er glad i. Kanskje dere har noen planer for i kveld, jeg skal i hvertfall sitte rundt bålet, grille litt og nyte at det er sommer i Norge igjen. Det liker vi. Mange har også fått sommerferie i dag, og vi har hatt sommeravslutning med Kids klassen med både diplom og is.


Dagens overskrift sier vell seg selv. I dag skulle vi kjenne det godt og øvelsene vi har gjennomført har vært en god burner på fremsiden av kroppen. Etter gårsdagen høye intensitet med intervaller på alle maskinene, passet det bra å dra frem stanga i dag og få en god og variert styrke/kondisjonsøkt.


I dag har vi spesifikt jobbet med kroppens fremside med både front squats, lateral barbell Burpees, push presses og vår favoritt... THRUSTERS. Vi startet med en god oppvarming og gjennomførte en barbell complex for å bli komfortable med stanga og kjenne litt på hvor vi skulle legge oss i forhold til vekter og skalering. Økta i dag var en 12 minutters økt hvor vi jobbet 20 repetisjoner per øvelse. Målet i dag var å finne en strategi på hvordan vi ville gjennomføre økta. Vi skulle gjennomføre alle 20 repetisjonene med 1-4 set og vekta skulle føles moderat-tung og ikke alt for tung. Det er en kjekk og effektiv økt som gir mulighet til å pushe seg selv litt gjennom alle 12 minuttene. Utfordringen i dag var nok for de fleste, lateral barbell burpees og ikke minst thrusters. Hensikten med å ta thrusters til slutt var for å få dere til å motivere dere selv i slutten når dere vet at dette er siste øvelse. Da er det alltid rom for å gi litt ekstra gass.


Vi avsluttet økta med en gluteburner hvor vi gjennomførte barbell glutebridge i 4 minutter med vekten vi hadde på "Front burner" økta.


Dere er god!! Takk for dagens svettefest, kos dere i kveld!
BAF gjengen koste seg i dag med en team versjon av dagens økt =).Morgen / feriegjengen koste seg i solen =)Kidsene koste seg med medalje, smoothie is og 1.plass medalje. De tar pause frem til høsten før de er i gang igjen. Har du eller kjenner du noen 2.-6. klassinger har vi nå 4 plasser igjen før det er fult opp til høsten. Førstemann til mølla.

Theee board

200 views

Comments


bottom of page