top of page
logo.jpg
Search

FreseSkolen & “Midline Conditioning” 4. februar 2019

Ukens syvende sykeste superdag er her. Mandag. Pangstart. Deilig å se alle igjen.

Deilig også å høre om helgens mange vakre høydedrag. Mange slapper av, enkelte slapper av i full fart ned skibakkene (Morten og Trond) , Anett slapper av uten barn, Frida var i en slags bursdagsfeiring, Jan Morten i 90-årsdag (!!) , Lisbeth kom på en verdig andreplass med en vel gjennomført 80-årsdag. Vi lever lenge, godt å høre ❤️ Monica var på fest i helgen, et par andre også. Noen så serie. Andre så film. Håkon så film på kino, usikker på hvilken, men sikker på sin mening. Ikke noe spesiell spesiell film. Var der mest for snacksen. Deilig.

Angående snack er vår deilige foodchallenge live. Meld dere på. Informasjon kommer. Om dere er i den digre, dystre, dyriske “tja-skal-jeg-vet-ikke-kanskje-men-ikke-nå-liker-jo-kos-på-vinter-men-okeida-kanskje” gropen, ikke vær der. Det handler ikke om å være best, spise perfekt, skjære ut sixpacks og pecs foran speilet med en ostehøvel. Det handler om bevisstgjøring. Hva spiser jeg, hvordan skal jeg spise bedre, hvordan få mer energi, føle meg vel. Undertegnede har vært med på en rekke foodchallenges på verftet (og slanket seg 50kg, ehem, skryyt) og anbefaler dette. En runde foodchallenge forandrer ikke alt, alle, alltid, men den gir deg gode tips, vakre vaner, og energien et sunt kosthold medbringer. Prøv det ut!

Til økten øvre ørner!

FreseSkolen 21-15-9 Dumbell Snatch Dumbell Facing Burpee over Dumbell Cap: 8 min

Målet, hårreisende og hardt, var settene med Dumbell Snatch unnbroken. Uten pause. Fortrinnsvis med nydelig teknikk. Burpees ble dere bedt om å gjøre i et jevnt tempo. Ikke send pulsen til himmels, men hakk bort rep etter råtøff rep i et jevnt tempo. Da hindrer vi at pulsen skyter skakt til værs, at pausen blir for fristende, hvilen for vakker, men sikrer at vi kan komme oss raskt tilbake til neste sett med Snatch.

Cecilie og Lisbeth var usikre, men slitne likevel. Morten gikk for en tung vekt, ble veldig sliten. Elisa var perfekt ? utfordret seg selv, kjente på vekten under oppvarmingsrundene, så på meg og sa: jeg tar 12,5 tror jeg. Det skal gå. Og det gikk.

Å være som Elisa er vanskelig. For det første er 21-15-9 et format hvor vi må velge rett tempo og vekt. Vi må pace perfekt. Vi må gi alt. For å velge rett skalering kreves ofte en god coach, øving, erfaring, og rett tankesett. Det er ikke lett, men jeg håper de fleste følte seg som Elisa. Blodrød og fager og helt tom. Så tom at en rep ekstra var umulig, ugjørlig, uggent, og usannsynlig. Får du kjangsen, velg å være Elisa.

Midline Conditioning 10 V-Ups 10 Flutter Kicks 10 Hollow Rocks 10 sec Hollow Hold 10 Situps 10 sec situp hold

Dagen ble avsluttet sterkt med en magebrenner. Også her kunne det være utfordrende å finne rett skalering, håper jeg ga noen gode tips, at dere mestret. Håper det var benhardt. Håper dere led, ler og tar dere sårt til magen i senga i morgen tidlig. Husk din skalering! Var den tung? Mest sannsynlig. Hold deg til den neste gang. Eller øk om du er en av de få som syntes at skaleringen du valgte i dag var litt for lett.

Bloggen avsluttes med vakker reklame for vårt tilbud om barnepass. Bruk det. Mor Maria omtales som ei trygg og god jente, omsorgsfull og påpasselig. Ellinor skryter!

Takker tappert for meg og trår tilbake til drømmeland. Ønsker dere alle en vakker, fluktfylt natt, hvor drømmene oppbygger, hvor tirsdagen skånsomt skinner og vekker og tar oss gledelig imot.

Ta-Ta

Vegard ??

P.S. Bildene er få. Vegard glemte å ta bilder. Vegard verker og ber dere tilgi hans glemskhet. Men kvalitet foran kvantitet. Det er unnskyldningen Vegard trøster seg med. Han lover å aldri glemme bilder igjen.

0 views

Comentários


bottom of page