top of page
logo.jpg
Search

Fredaaaags bloggen: Charlie Horse, Butterflies, Talladega Nights & STRENGTH 💪 | Week 14

En av mine store interesser er å få lov til å grave inn i hodet til spennende mennesker. En av disse menneskene er Warren Buffet som jeg nå leser Biografien til, når jeg gjør dette komme Charlie Munger ofte opp så da har jeg fått litt internett surfing og chat GPT samtaler om han også 😅 .

Vi har et kvartalsmål med å få "Verftet Kulturen" opp på veggene våre og da måtte jeg se om Charlie har noe vi liker




Det virker som Greg Glassman (grunnlegeren av CF) og Charlie var enig om at easy is stupid (😂).

Det skal nevnes at både Charlie og Warren ikke har tatt godt vare på helsen sin, men de har begge nevnt i intervju at er to ting i livet som er viktig å ta vare på der de ikke har vært for flink på den ene. Hode og kroppen. Bildet som Warren tegner er at om du sliter ut en bil kan du bare kjøpe en ny, det er litt mer kompleks med både kroppen og hodet.


Meen, let´s get to the CrossFiiit



VIKTIG VIKTIG VIKTIG


I morgen fra 09.00 er det fult trøkk på Verftet og vi håååper 🤞 å se deg og heeele familien på Verftet, lage stemning og heie frem de som konkurrerer.


Business Highlights 🤩

🦸‍♂️ Nye Superstars Annonsert

🤩 Thaddeus tilbake og er allerede i gang kunder på en helt ny tjeneste som dere vil høre mye mer om "Pain Killers" - Stay Tuned

📌 Vi jobber med bedre struktur på Programmeringen for å få mest mulig Magiske Resultater ut av treningene

🥇 Minde hadde sitt første Personalmøte uten meg tilstede 🥳

🧘 Margrethe har sin siste dag fulltid i morgen og går over til deltid neste uke, vi ser henne da mandag og torsdagskveld 👏. Vi kjøpte en liten gave til henne i dag og Andreas gikk utenfor komfortsonen, første gang kjøp av sjokkokake på Naturbakst 🍫




Super Star | Mars


Vi har gått fra over 60, til over 40 og nå "bare 24". Jeg har ambisjoner om å bli med på lista i April og håper du joiner !!


KISS = Møt opp 4 ganger i uken på trening på gruppetimer, samtidig teller også Sugar WOD om du tar en egentrening eller er på reise.


Kriterier og Superstars kommer i en blogg neste uke ✓


Meen, Per Steinar og Ann-Cecilie, vi klapper og gratulerer 🥳



Strenght Focus


Det kommer en skikkelig god forklaring i neste fredagsblogg, men vi stjeler fra CompTrain og de stjeler fra Wendler (selv om de ikke sier det). Her kan du lese mer om Wendler



Charley Horse


Eirik med litt #magiskeresultater 🦸‍♂️ #185kg GRATTIS






Butterflies


Coachene gjorde økten som vanlig, men fikk litt neerd på KB swings av Olli før start. Å komme tilbake til de fundementale bevegelsene er veien til ekspertise.


To dager etterhverandre med heavy trøkk på ryggen ga også mulig litt gangsperr??





Telladega Nights


Backsquats, WBs, Row & Strict-Pull-ups: Hva mer trenger du for en konge fredag? 👌






292 views

Comments


bottom of page