top of page
logo.jpg
Search

Fran 01.06.18

Hey hey!

Håper dere alle har hatt en flott helg. Det har jeg, og derfor har desverre bloggen uteblitt. Men her kommer den!

Fredagens økt bestod først av 3RM Thrusters deretter Fran.

Tror mange overrasket seg selv med vekten de faktisk klarte 3 ganger med thrusters. Gøy å se at folk syns en så tung øvelse som thrusters kan være gøy også 😀

Fran er kanskje den mest kjente av «Jentene» vi har i crossfit. Vi (jeg) snakket litt om hvorfor og hva som gjorde denne så spesiell.

  1. Den har en øvelse som går i hovedsak på bein (Thrusters), mens den andre går på overkropp (Pull ups). Det gjør at man stort sett kan presse seg selv hardt gjennom hele økten ettersom den musklen man nettopp har brukt får «hvile» mens man jobber på den andre.

  2. 21-15-9 oppsettet er satt opp slik at man skal i større grad klare neste sett ganske fort og, ettersom det er færre reps enn runden før.

Disse to mekanismene gjør at økten går veldig fort, men at pust, puls og viljestyrke får kjørt seg i veldig stor grad 😀

Dagen hadde god stemning fra start til slutt! På begge ettermiddagstimene var alle klare for å gi alt med et stort smil!

Athlete of the day: Magnus Tornes! FOR EN INNSATS! Og det ga resultater! Magnus fikk skikkelig kjenne hva Fran kan by på, men han stod løpet ut og kom seg igjennom før timecap! Helt konge og se slik innsats 😀

Moment of the day: Dette er kanskje det kjekkeste å skrive! Magnus gjorde en kjempe jobb på Fran, men tror han kan gi en liten takk til resten av 17-timen for det gode resultatet! Samtlige på timen samlet seg og heiet Magnus gjennom den siste tiden av økten . Magnus sa selv at han aldri hadde kommet igjennom uten hjelp fra de andre på timen. Og det er dette dere på Verftet er best på, COMMUNITY! Vi heier på hverandre, og hjelper hverandre!

Vi avsluttet Power Night for sommeren denne dagen også. Denne gangen fikk Vegard selskap på timen. Og det tror jeg han (og jeg) trengte. Vi kjørte en egenprodusert variant av økten «The Don». Det ble en seig, men kjempe kjekk økt!

Jeg skrev litt om det på facebook her om dagen. Det kom meg for øret denne dagen at en av dere syns økten så kjekk ut, men at 66 burpees så litt skummelt ut. Ja 66 burpees er mye, men som jeg skrev tidligere så skalerer vi for alle som vil være med:D Så meld deg på når det kommer på timelistene igjen, og gi deg selv en liten utfordring 😀

14 views

Comments


bottom of page