top of page
logo.jpg
Search

Fortitude – 28.februar 2020

75% emotional, 25% physical!

Tror vi alle kjente på mange følelser under dagens økt. Mange tanker kretset nok rundt om en klarer dette, orker dette, det tar jo ingen ende, skal jeg gå ned på repsene, skal jeg ikke… osv.

Det var en grunn til at vi hadde fokus på den indre dialogen vår og hva vi faktisk sier til oss selv underveis i en krevende økt. Eller i en krevende hverdag. Om vi klarer å holde dialogen av positiv karakter vil en oppleve motgang og tunge økter på en helt annen måte enn om dialogen er negativ og nedbrytende.

Men jeg tenker at vi alle er enige om at det var en helt KONGE Fredagsøkt!! For fytti rakkeren for en deilig start på helga med en skikkelig god svetteøkt hvor vi kunne fokusere på akkurat det som var der rett foran oss, og ikke noe annet.

Når det er fredag er det alltid hyggelig å starte med en lek så vi får løsnet opp og får virkelig good-feeling. Dagens lek var Shuffle-plate.

Moro for både store og store 😀

Etter leken var over begynte «the serious business».

30 minutter EMOM. Ene minuttet er tildelt roing for valgt antall kalorier. Mens neste minuttet er tildelt likt antall burpees som en valgte kalorier på romaskinen.

Det ble svettet. Det ble pustet. Det ble jobbet intenst og sinnsykt bra!

Er det noen som vet å gi jernet og stå på så er det dere medlemmer. Det gir stå-pels og varme hjerter <3

Vår alles kjære Zagermann har geburtstag i dag!! Hipp hipp!!

Nyt bilder fra dagen. Nyt fredagen. Nyt helgen.

Et bilde sier mer enn 1000 ord!

Tusen takk for en helt herlig uke folkens. Dere er BEST!!

Team Verftet

16 views

Comentários


bottom of page