top of page
logo.jpg
Search

Fellowship

God kveld bloggen,

I dag sto fellowship på tavlen. Fellowship er et sexy ord for samhold, der vi støtter hverandre og booster hverandre til å prestere bedre. Noe som passer bra i den klagefrien måneden vår på Verftet, som forøvrig går veldig bra. Syncro burpees fikk virkelig testet fellowship og ikke minst pushing av hverandre.

Elina og Kjellaug var ikke påmeldt på morgentimen i dag, normalt sett så er det ikke plass til flere enn 12. Men i dag var det team og det lot seg gjøre. De måtte da som straff ta økten med assault-bike istedenfor ro-maskin :D. Elina var på kanten til klaging men klarte å skjerpe seg :D.

Morgen timen skal ha skryt i dag, veldig flinke på WOD´en men også veldig flinke etterpå. Utrolig koselig etter morgentimene når folk tar seg tid til å sitte litt å prate :))

Ettermiddagstimene gikk også veldig bra i dag, de fikk 5 min ekstra trening for Andreas syntes morgentimen hadde 5 min til inne :). Ungdomsgjengen som dere ser under på bildene startet beinhardt, ble sprengt, holdte ikke helt ut men fikk en veldig god trening. Rebecca gjorde “preggy-burpees” som alltid ser like kult ut :D.

Litt late cancel og no shows pga dårlig vær = 🙁

Viktig info; Nøkkelkort løsningen fungerer ikke inntil videre, dere kan få en kode av Andreas så kan dere låse dere inn glassdøren. Spør Andreas, eller en trener så viser han/hun deg.

1 view

コメント


bottom of page