top of page
logo.jpg
Search

Endurance Day - 11.Mai.2021

Hei folkens! Deilig dag med intervaller og nydelig vær i dag. Elsker litt norsk vår og når solen titter frem. Utrolig deilig at vi kan kjøre noen av øktene ute i sola. I dag har vi hatt en veldig fin dag på Verftet med mange kjekke intervalløkter . Dagens økt bestod av 4 minutters intervaller x 6 hvor vi kjørte skaleringene:


Wonderwoman / batman: Every 4 minute on the minute x6


500m row/ 1000 m bike


Hulk: Every 4 minute on the minute x6


400 m row/ 800 m bike


Målet i dag var å finne et gjevnt tempo slik at alle 6 rundene ble ca. det samme. Scoren din i dag var din tregeste runde og derfor var det viktig å tilpasse tempoet slik at dere ikke startet alt for raskt og at siste runden var din tregeste. Uansett hvilken skalering du valgte i dag har alle fått svettet godt og forbedret kondisjonen litt. Dere kjente sikkert at de første 1-4 rundene gikk relativt greit og de 2 siste var litt mer mentale. Det er utrolig deilig å kjøre noen reine kondisjonsøkter av og til.


Det nærmer seg kristi himmelfartsdag og mange har kanskje fri. Det er jo litt deilig da, spesielt når været er så fint som det er i dag. Kanskje dere allerede har lagd planer med familien eller venner. Noen liker og ta dager som dette som en arbeidsdag hjemme for å få kontroll på ting som kanskje har ligget over en periode. Uansett, jeg tenkte i hvertfall å bruke denne dagen til å nyte Norge litt og kanskje bare være ute og finne en fin tur å gå. Et tips dersom dere ikke har planer er å utforske naturen litt. Kanskje du allerede er en person som elsker å gå på tur eller ikke har noe særlig forhold til det. Dette er uansett mitt beste tips dersom du bare ønsker å koble av hodet litt. Planlegg en fin tur sammen med noen du er glad i, stå opp tidlig, pakk niste og kom dere ut. Det er utrolig deilig og mediterende for hjernen.

Mange jobber og styrer på i hverdagen og glemmer ofte å sette på pauseknappen i sitt eget hodet og fokusere på seg selv. Jeg var på en fin tur opp Langfoss for noen uker siden og dette er absolutt noe å anbefale om du ønsker en liten treningstur på ca 2-3 timer og fantastisk utsikt over Åkrafjorden. En liten kjøretur fra Haugesund og opp langs langfoss. Prøv det ut! Det kan også være en runde i Djupadalen om du heller foretrekker det ;))))) Gleder meg til å høre hva dere gjorde på fridagen deres. Ha en fin kveld videre og fortsett og hold treningsmotivasjonen oppe.
214 views

Comments


bottom of page