top of page
logo.jpg
Search

(E)SkillsDay – 23. Jan 2019

God kveld kjære venner. I dag var det en dag mye der øvelser skulle øves på, vi skulle bruke tid på å bli bedre. Men først, en oppvarming der mann kunne bli sliten, veldig sliten.

EMOM 1:

Ligth barbell movements for cycling; like thrusters, hang power cleans, hang squat cleans, power cleans, squat clean thrusters, clean and jerks

EMOM 2:

Ring muscle-up, bar muscle up, Kipping Ring Dips, Butterfly C2B Pullups, Kipping C2B Pullups, Butterfly Pullups, Kipping Pullups, kipping toes to bars Or Kipping drills

Når vi var i gang med hoveddelen så gav det oss 22 minuttes, der 11 minutter skulle brukes på stangen, de andre 11 minuttene skulle brukes i riggen. Her var målet ikke så sliten, mann skulle ha masse pause. En måte mann kan tenke på det på er om en 100 m sprinter skal bli bedre i sprint, så vil han ikke ha mye suksess med å løpe 100 m alt han har hver dag. En dag må han øve bare på startskuddet, en dag på frekvensen han ønsker å ligge på i ett drømmeløp, en dag hvordan han skal bevege armene osv. Han må altså terpe på masse forskjellig og for å kunne det må vi ha lav puls og gjøre det gang etter gang. For oss som løfter stenger betyr det da lav vakt for å ha høy kvalitet.

Høy kvalitet er jo noe vi vil ha alltid M -> C -> I er noe vi prater mye om. Kan du ikke gjøre det med fine bevegelser ønsker vi heller ikke å gjøre øvelsen, da må vi roe ned tempoet til du klarer å holde gode posisjoner. Holder vi ikke den huskeregelen er det dårlig praksis for å kunne holde seg sunn og sprek i alle de fremtidige årene dere skal trene. – Det finnes et pullups program som gir alle unbrokan pullups på 60 dager, men 99% dør på veien. Er det da verdt risikoen ;)?

CrossFit Basic i dag var skam full med masse nye venner!!! Takk til alle som tok med noen, det blir vi veldig glade for <3. En litt tung Basic med 150 WB, en hau med sit-ups og push-ups gjorde alle slitne og glade etterpå.

Quiz Kveld på Verftet 15.Februar.19 kl19.00! #garantertgodstemning

Hvem er du? Vi ønsker å bygge et miljø der alle på CF Verftet har “growth mindset”


0 views

Comments


bottom of page