top of page
logo.jpg
Search

Down With The Strictness - 23.Mars.2023

Er det noen ganger du synes en økt er så gøy at du tar den to ganger på en dag? Ikke? Ikke jeg heller, men Rune derimot, han gjør sånt😂. Han fortjener en high five neste gang du ser han! Kan også nevne at han gjorde enda flere runder andre gangen han gjorde den, i godt samarbeid med Trond Erik.Løping = vår

Første vårmåned nærmer seg slutten og løpesesongen har så vidt startet, vi går en fin tid i møte dere ☀️. Ikke verst å kunne løpe ute på økter uten å rundkle seg, selv om en ikke rekker å bli kald når du skal gjøre pull-ups, snatch og box jumps i samme slengen😅. Men ja, det er bare å glede seg til flere løpeøkter i månedene som kommer!


Noen fakta om løping:

- Det er bra for humøret, det kan bidra til at det er lettere å holde vekten, og det kan redusere risikoen for sykdom som hjertesykdom og diabetes type 2.

- Å løpe er med på å styrke skjelettet og hjertet ditt samt at det senker blodtrykket og bedrer kolesterolnivået i blodet.

- Løping er også en meget god aktivitet for å øke forbrenningen og forbrenne flere kalorier, noe som igjen er effektivt for å gå ned i vekt eller vedlikeholde kroppsvekten.
I Crossfit gjør jo vi all slags, det er jo tross alt "constantly varied, functional movements performed at relative high intensity". Likevel må vi ikke glemme at topplokket har godt av å komme seg ut innimellom også (spesielt for de som sitter inne på kontor hele dagen), heldigvis blir det lettere å få frisk luft nå som det lengre dager. Søndagen er kanskje en dag hvor du kan ta deg 30min med løpeskoene på og sone ut med en podcast, lydbok eller bare fuglekvitter 💆‍♂️. Runners high er ikke noe å kimse av🤩.


Dagens tavle
Takk for i dag, håper vi ser deg i morgen også!!.

- Margrethe & Serina

194 views

Comments


bottom of page