top of page
logo.jpg
Search

Down to earth - 30.desember.2021

Hei og god kveld. Da har vi hatt årets siste økt hvor oss coacher er tilgjengelige. Det blir å være mulig for dere å komme ut uken å trene og jeg legger ved øktene for resten av uka nederst i bloggposten.

Om to dager er altså året 2021 over. Jeg håper dere har hatt et allright år og har noen fine øyeblikk å se tilbake til, til tross for de retningslinjene det har vært, nedstengninger og alt som har fulgt med koronaen.


Så nå har vi altså 2022 i vente foran oss og som vanlig når det er et nytt år så har vi en gyllen mulighet til å sette oss nye mål. Mange lager seg en eviglang liste med nyttårsforsetter som er klar til å tas fatt på når 1. Januar kommer. En liste med mål kan være utrolig fint å lage seg, det er motiverende og gir en ekstra push, men vær så snill, senk forventningene. Ikke sett deg mål du vet kommer til å gå i vasken om 1 uke.

Hva skal til for å sette gode mål?

  1. De må være målbare. Har du mulighet til å teste de målene du har satt både før oppstart og etter noen uker?

  2. Noen mål kan være store, resten er små. Hvor ser du deg selv om 1 år? Hva skal til for å komme deg til det store målet på slutten?

  3. De må være realistiske. Alle er forskjellige og vi har alle en ulik hverdag, derfor må vi sette mål som er lagt for oss selv. Selv om venninnen eller kompisen din har tid og mulighet til å trene 5 ganger i uken, så er det ikke sikkert du har det.

Da har dere fått en liten pekepinn på hva som kan være lurt å tenke på når dere setter dere nye mål, uavhengig av hva de måtte være, trenger selvsagt ikke være innenfor trening.


Over til dagens økt:

7 rounds for time:

7 double db deadlift

7 double db thrusters

7 burpees

En kjapp økt som sørget for en god svettefest. De fleste av dere gjennomførte denne økten på rundt 10 minutter, det er godt jobbet!


I dag hadde både teens og seniorene murph!!
Resten av uka er det disse øktene dere kan velge å gjøre hvis dere ønsker :)

Da takker jeg for meg og tiden jeg har hatt på Verftet, så ønsker jeg dere et godt nytt år <3


- Marie

299 views

Comments


bottom of page