top of page
logo.jpg
Search

"Double stuffed" - 23. september 2021

Hei alle sammen! I dag har vi hatt en ny dag med god stemning + litt svetting. Etter gårsdagens Team 3 økt var det tid for å kjøre en solo økt igjen. Dagens økt bestod av 4 runder med 3 forskjellige øvelser med en timecap på 18 minutter. Først ut var 400 meter roing der målet vårt var å fullføre de meterne på under 2 minutter. Deretter var det herlige 80 (40) double unders eller 80 single unders. På double unders var det gøy å se at flere ønsket å øve på å bli bedre og utfordret seg selv med kjøre noen double unders i økta. Helt til slutt var det 12 double dumbell hang squat clean (her må man ha tunga beint i munnen for å kunne si alt riktig). Med disse øvelsene i en og samme økt ble høy puls og svette ;)
Andre ting som har skjedd i dag, er at vi ansatte har fått kurs i hvordan bruke hjertestarter og hvordan gjennomføre hjerte-lunge redning. Det vil si at vi nå har fått en hjertestarter på huset som vil bli lett tilgjengelig dersom det skulle trengs (her vil det komme opp et "skilt" som viser hvor den er), MEN forhåpentligvis vil den for alltid bli liggende på samme sted ubrukt!


Et tips relatert til hjertestarteren er å laste ned "Hjelp 113" appen som viser til alle hjertestarterne som er nærheten av deg. Dette kan være gunstig i tilfelle det skulle skje en hendelse utenfor hjemmet. I tillegg kan du ringe alle nødnummer inne på appen der de får full tilgang til din plassering.


Vi er derimot litt usikker på om Thaddeus brukte tiden under kurset på å meditere eller om han bare fokuserte veldig på å få inn all informasjon. Mest sannsynlig sist nevnte, men hvem vet.
Utenom det hadde vi en full time med bring a friend med 4 nye fjes, som er veldig kjekt. Seniorene fikk kjørt seg med mange burpees - noe Ben så ut til å være svært fornøyd med. I tillegg fikk gjengen på Dirt Dive en real partner økt. God jobbet alle sammen!


Helt til slutt har vi dagens økt og score:
Ha en nydelig kveld videre, så ses vi igjen.


- Helene

206 views

Comments


bottom of page