top of page
logo.jpg
Search

Double edged - 19.Januar.2021

Endelig tirsdag og min første post på bloggen! Jeg heter Marie og er ny coach her på verftet. Jeg stortrives hittil og det er skikkelig stas å få coache en så herlig gjeng som dere.

Hva er vell ikke bedre enn en kondisjonsøkt på en allerede tipptopp tirsdag? Dagens økt var Doubble Edged. 7 rounds for time av 500 meter assault bike, 30 doubleunders og 10 burpees med 17 minutt timecap. De 17 minuttene går fort så her var det bare å bite tennene sammen og gjøre så godt man kunne gjennom alle rundene. På dagens skalering kunne man velge å kjøre økten som normalt eller skalere ned til maks attempts av doubleunders eller gjøre 60 singleunders. Hvis 500 meter på biken ble for tungt så kunne man gå ned til 400 meter.


Etter en herlig svettefest med høy puls så ble dagens økt avsluttet med litt syre i kjernemuskulatur og øvre rygg/skuldre. 2 runder med 1 minutt banded pull aparts, 1 minutt side plank og 1 minutt banded front plank. Fra ansiktsutrykkene til samtlige medlemmer så er det tydelig at avslutningen svei og de aller fleste kjenner det nok godt i skuldrene på onsdag.

116 views

Comments


bottom of page