top of page
logo.jpg
Search

"DISGRACE" - 02.02.2022

Noen andre som synes datoen i dag er tilfredsstillende?Dagens økt

Part 1 - Front Squat Complex

Build to a heavy 5 sec FS+2 FS


Part 2 - Disgrace

3 rounds for time

10 Front Squat

20 kipping handstand pushup


Sprint økt med fokus på Vertical Torso. Målet var å gjennomføre del 2 et sted mellom 4-6 minutter, må si jeg er imponert over Hedda som gjennomførte skalert versjon på 2:20!! Tror flere ble imponert når de så det på scoreboarden :)Veldig gøy at så mange blir med på after party! Enten er det et tegn på at dere ikke tar dere helt ut på hovedøkten, eller så får dere bare ikke nok av Crossfit :)Vi har folk på prøvemnd på nesten hver time, jippi! Vi håper dere trives og at dere klarer å henge med :) Til dere drevne medlemmer, hjelp dem å forstå om du ser de trenger litt ekstra hjelp. Der var Steven god å ha på 16 timen i dag :D


Konen til Thaddes, Anett, deltok på timen i dag, og hun skulle vært med på alle timene! Hun bidro til å heie inn de siste i mål med motiverende ord, heia rop og mye smil. Vi har alle noe å lære av henne :)
Tore Mikal og Anders var alene på dagen siste time, og var veldig fornøyd med å få alt forklart opp til 10-15 ganger "10 FS, 20 push press,3 ganger? var det 3 ganger? 10 FS? under 10 min?" De forsto alt til slutt og avsluttet dagens siste time med stil! :)


Sees I morgen!


269 views

Comments


bottom of page