top of page
logo.jpg
Search

"DIANE" 08.12.21

Heisann folkens, håper alle har hatt en fin uke så langt!


Som mange kanskje har fått med seg, så er vi (igjen) tilbake med 1/2M avstand og restriksjoner. Dermed er vi tilbake med rektanglene som vi må være i på alle CrossFit timene. I tillegg kan vi ikke bruke garderobene og sofakroken er flyttet til løfterommet. Vi har vært gjennom dette før og sammen skal vi igjen klare det! Over til noe positivt så er vi nå godt inni desember og juletiden. For noen betyr kanskje dette også at stresset med å få julegaven i hus sniker seg mer og mer på heheh


Fra restriksjoner og jul til dagens økt som var benchmark økten "DIANE". Økten bestod av 21-15- 9 repetisjoner av deadlift og handstand push-ups/ push presses med timegap på 10min. DIANE er relativt kort, men intens når vi holder på. Her gjaldt det å ha en god gameplane og ikke gå kjøre på å se hva som skjedde. Vi hadde klokken på 20min, så etter at en hadde fullført DIANE var det å få igjen pusten, før en bygde seg opp til tunge 3RM deadlift de resterende minuttene. På 3RM deadlift var det også kjekt å se at mange av dere fikk nye personlige rekorder. Og som jeg alltid sier, du klarer mer enn du tror, noe dere viser gang på gang.


Dagens bildedryss:

Noen av dere var fortsatt gangsperr etter mandagens legday, men dere kommer inn med et smil, utfordrer å gir det dere har. Mer kan vi ikke be om, utrolig bra jobba! Få en god natt med søvn, for i morgen er en ny dag med nye muligheter og en god økt. Så snakkes vi forhåpentligvis i morgen eller på fredag:)


-- Hanne

247 views
bottom of page