top of page
logo.jpg
Search

Deadlift Madness – 02.Juni.2020

Vi har fått ny firma biiiil !!!! #HARDWORKPAYSOFF

Neeeida! – Ingen ny firmabil for oss. Andreas kjenner en på Tesla og fikk låne drømmebilen sin i helgen. Som full entusiast for Elon Musk (som grunnla Tesla). Samtidig med å lese boken om historien til Tesla var det helt fantastisk (!!) kjekt. En drømme helg med en guttedrøm: raserbil. Som Otto sa best: Dette er jo kjekkere enn å spille playstation! :D. Kanskje en vakker dag i fremtiden kan Verftet få en like rå bil som treningssenter ;). Men inntil videre klarer vi oss kjempe fint med en Volkswagen :D.

SÅ til Dagens WORKOUT: Deadlift Madness.

Problemet til mange er EGO. Både for livet, men også deadlift. Noen ganger vil en del av hodet løfte mer og vinner over den andre delen av hodet som vil løfte tryggere / mindre.

I dag var det en slik dag for meg. Jeg så for meg en vekt, klarte ikke den vekten og gikk litt ned. Istedenfor å da gå enda mer ned holdt jeg meg på vekten som var for tung, som gjorde at økten ble mindre effektiv og med 1 etter 1 markløft istedenfor 2-4 sett som Ben forklarte meg :D.

Alle kjenner når det er for tungt. Er du i tvil så er det for tungt, men noen gang er egoet i veien for oss og vi “bare” fullfører. Målet er at dere skal kicke ass i 90 årene. Og hvis vi skal lage en plan for det, vil det fornuftige være å alltid løfte trygt og se verdien av slow and steady wins. Fremfor å prøve å tjene seg rik på aksjer på 3 dager, som krever enormt høy risiko og som regel går dårlig er det en bedre ide om du kjøper lav risiko Fond og tar de ut om 40 år med høy risiko for gevinst. Samme gjelder for trening, ikke vær i tvil på trening. Ha tålmodighet så vinner du til slutt.

Boken over, anbefales :).

Håper alle hadde en flott Pinsehelg. Så hvertfall litt svidde kropper på trening i dag. Her er bilde av Verftet gutter som fikk en opplevelse i Rosendal. 22 grader og ski på beina, ganske rått. Det er jo litt av det kjekke med å trene en treningsform som har stor overføringsverdi slik at det kan nytes å gå en topptur og sitte igjen med en flott opplevelse. Fremfor å se stjerner hele veien opp.

Sist men ikke minst! Over her er mange timers arbeid. Boken kommer på Norsk etterhvert. Men per nå er den på engelsk så kommer revisjon 2 etterhvert :). Håper dere liker den <3.
Kjenner du en Teen som vil komme i gang?? Vi har nå for første gang på lenge plass! :). Tilbudet åpner for fult 15.juni.


0 views

Kommentare


bottom of page