top of page
logo.jpg
Search

CrossFit Open 14.1 - 12.Februar.2021Alltid god stemning på en fredag og vi startet selvfølgelig med dagens spørsmål. "Dersom du skulle vært med i OL (vinter og sommer) hvilken idrett ville du utøvd. Det ble mange "langrenn og Alpin" i dag og det er jo ikke så rart, vi er jo tross alt nordmenn. Stolt over skikulturen kan man si. Personlig hadde jeg også valgt det;))


Vi er i full gang med oppvarming til Open 2021. I dag har vi gjennomført en Open økt fra 2014 som så slik ut:

AMRAP 10:

30 double-unders

15 power snatches (35/25)


Dette er en veldig kort økt som gjør at vi må fokusere på pusten og hvordan vi strategisk kan dele opp økta for å få mest mulig ut av den. Timen i dag bestod av en lang oppvarming hvor vi fikk myknet opp kroppen og gjort oss klar for masse power de siste 10 minuttene dag. Vi startet med øvelser som var relevante til snatches og DU i dag. Vi jobbet med hoftene og delte snatchen opp og satt dem sammen til full power snatch. Dette er en krevende øvelse som må praktiseres for å bli god og level på skill= HIGH. Det samme gjelder double unders. Det må øves på og når det først sitter er dette en veldig effektiv kondisjonsøvelse som gir høy puls og mye mestringsfølelse når man endelig klarer å svinge hoppetauet to ganger under på et hopp. For de som er veeldig god i DU, utfordret vi dere til å øve på trippelunders i dag. Målet på økta i dag var å gjennomføre 4-8 runder og de som jeg har sett så har de fleste klart det! Bra jobba på en fredag:)


Vi avsluttet økta med en skikkelig pump på bicepsen: accessory workout hvor vi gjennomførte:

4 set

7-7-7 Arnold bicep curls

Vektene økte for hvert set.For dere som ikke helt vet hva Open er eller hvordan det fungerer, sjekk ut Marcus Hendren vs Garret fisher hvor de gjennomfører samme økta som vi har gjort i dag. Crossfit Open 14.1

Mat Fraser, 5 ganger vinner av Crossfit games har bestemt seg for å slutte å konkurrere. Han er blant de sterkeste og beste utøverne i Crossfit historien og på toppen av hans karriere har han bestemt seg for å legge opp. Her er en inspirerende video av han som er verdt å se. Hvordan og hva han har gjort for å komme seg til toppen.

Ha en god fredagskveld, så snakkes vi kanskje i morgen på bring a friend!

276 views

Comments


bottom of page