top of page
logo.jpg
Search

«ComplexDay»

Hei Bloggen,

I dag sto complexday for tur, positiv holdning til å løfte hele timen :). I dag fikk de nye løfterne på Verftet også kjenne på «kondis» med stang, ikke bare skulle fokuset være på teknikk men også puste imellom slagene. Masse mengde ble det og øvingen ga veldig mange gode forbedringer.

For de som lurer så gjorde vi vektløfting i dag (også mer kjent som olympisk vektløfting). Øvelsene vi har her er rykk (eng: snatch) og støt (eng:clean&jerk), i dag er det sistnevnte vi øvde på i en form som heter complex. Det betyr mange repetisjoner i ett sett av forskjellige varianter av øvelsen, noe som gjør at før øvd masse og øvelse gjør mester!

ONSDAGS KJEFTEN MED SMIL 🙂

Nå er det januar og timene begynner sakte men sikkert og fylle seg opp. Det er derfor ikke greit å ta med seg jakken, luen, buksen etc til hovedrommet for oppevaring, vær greie å legg dette i garderobene vi har slik at rommet slipper å flyte i ting og tang. Dette gjelder også for dere som har med dere gymmbagger 🙂 – Dette gjelder forøvrig ikke bare januar


img_3672

img_3666

img_3662

img_3661

img_3660

Line fant ikke snusboksen sin, hun ble veldig lei seg. Thomas kom til redningen med snus mens Andreas mente at snus var unødvendig :)))


img_3670
1 view

Comentarios


bottom of page