top of page
logo.jpg
Search

Chans's Challenge 04.02.2022

Hei alle sammen.


I dag har jeg hatt min andre time her på verftet. Utrolig spennende a bli en del av teamet her, og få vare med a coache så mye kjekke og flinke mennesker.


Dagens økt var hard men gøy. Den var satt opp som en 20 minutter lang E2MOM, som betyr at vi hvert andre minutt skulle starte på en ny runde, totalt 10 runder. Hver runde besto av 10 Toes to bars som gjorde sitt til å slite ut kjerrnemuskulaturen, 10 bar facing burpees som gjorde oss gode og andpustne og sa en squat snatch før pause til neste runde. Mange opplevde nok som meg at pausen ble kortere og kortere.

Fokuspunktene i dag var å ha en tight kip i Toes to bars og sorge for fullt fokus på hvert løft sllik at en ikke feilet selv om en var sliten og andpusten. Det var mange flotte snatch og mye flott kipping i dag, så kjekt å se at dere tar til dere fokuspunktene og bruker dem i timen. Slik blir vi bedre dag for dag.


Vi haper å se mange av dere pa Bring a Friend i morgen, det er jo fint a kickstarte helgen med en kjekk og sosiak treningsokt og en kaffikopp etterpo.

God helg til dere allle og takk for flott innsats i dag.


-Thomas277 views

Comments


bottom of page