top of page
logo.jpg
Search

Boats and Toes

Hello hello 

Takk for en fantastisk kjekk dag på verftet! Vi hadde en team 3 økt i dag, bestående av først 50-40-30-20-10 med row og burpee Box Jump over (og ikke Box jump over burpee ?). Før vi byttet ut øvelsene til toes to bar og power snatch, med samme oppsett:)

Det var en økt jeg tror samtlige syns var supergøy, meg inkludert, og det smittet over både på innsats og humør ✌? jeg må benytte meg av uttrykket “ingen nevnt, ingen glemt” i dag, da så mange gjør en god innsats. Syns det er utrolig gøy å være coach når dere stiller spørsmål, ber om tips og spør om jeg kan se på det dere gjør! Det viser meg at dere syns det er gøy og vil lære? fortsett med det!! 

Dagens største problem var å holde tidsskjemaet? Andreas sendte 18 timen min inn i egentreningsrommet for å varme opp, da han ikke var ferdig med 17 timen. Jeg bestemte meg for at jeg skulle hvertfall holde tida. Det gikk dårlig. På siste timen som HVERTFALL skulle gå innenfor tida så syns Martin det var passende å holde igjen timen fordi han hadde “bare” noen spørsmål angående når man skal ha på piggdekk. Så da røyk den timen og ? Knut mente derfor dette var på sin plass på bloggen i dag:

 https://www.vegvesen.no/kjoretoy/Eie+og+vedlikeholde/dekk-og-kjetting

1 view

Comments


bottom of page