top of page
logo.jpg
Search

Boat Shoes - 25.August.2021

Dagens workout, boat shoes. En god gammeldags økt vil jeg kalle den. Vi gjorde mye slik før, det var "eneste" måten vi kunne gjøre kondistrening på. Vi hadde ikke utstyr til alle, vi hadde ingen sykler, skieere eller tredemøller. Vi hadde 5 roere når vi startet. Da må du bruke det du har og da må du gjøre team økter.


Det som er positiv til å være tvingt til å gjøre det slik er at det er veldig motiverende å gjøre slik team økter. For de fleste personer som har et lite (alt for stort) konkurranse instinkt vil mann jo ikke være dårligere en sidemannen, så da gasser vi litt ekstra på slik at partneren får så lite pause som mulig (hehe).


Heldigvis så slipper vi å trene slike økter "hver" gang vi skal gjøre kondisstrening, men jeg tror også KISS, keep it simple stupid er viktig når det gjelder programmering innenfor CrossFit og jeg håper dere føler på "idag var det gøy" relativt ofte. Det er viktig at vi gjør et program dere blir bedre av, men det er like viktig at dere har det litt gøy underveis.


Gi oss alltid tilbakemeldinger om det er noe du liker med øktene, eller ikke liker.


Bildedryss fra dagen:

Det svei godt i magemusklene etter dagens post-workout! Nina sa så fint under RKC plank - "Ka e detta for et jævla opplegg...?" HAHAHA

Thor Arne tok økta veldig seriøst i dag og tok opp telefonen for å ha ordentlig kontroll!!

Og siste gjengen tok virkelig Team-økt bokstavelig. Denne gruppa kom inn HELT samtidig på siste løpingen, tiden ble 27:15 på alle 3 lagene på siste timen! De var godt slitne etterpå som du kanskje kan se.

Helene hadde sin første time sammen med Marie i dag. Hun hjalp godt til på dagens Bring A Friend!
I går la jeg ut et bilde på facebook. På lørdag er det ny dugnadsrunde. For deg som ikke har vært på Verftet så lenge så vet du kanskje ikke hva det betyr for oss.


Hver gang vi har bygget ut eller pusset opp har vi gjort det på dugnad. Maling, riving, bygging. Tellingen over hvor mange har vi ikke lenger. På lørdag blir det god stemning, kaffe, vi har bestilt inn litt mat og Elisabet har fortalt hun kommer med (havre) lapper =).


Verftet har vokst ganske mye på 6år. Vi hadde aldri kunne gjort det så fort hadde det ikke vært for personer som har brukt sin tid på å hjelpe oss. Mange vil ha det til at vi har et samfunn som er egoistiske og selvsentrerte. Min erfaring er det motsatte, om du velger å spør om hjelp får du veldig ofte det og det morsomste er at det å hjelpe gjør godt og det gjør ofte at personene får en tettere tilhørlighet til plassen.


Vi vil alltid invitere til dugnad, det er vår identitet, det er det som gjør oss annerledes og det er det som gjør oss ekstra spesielle. Noe av det jeg er stoltest av med Verftet er dugnadsånden og den håper jeg vi alltid tar vare på.


Praktisk:

- Alle kan komme.

- Vi har arbeid til alle nivåer av "handy"

- Vi holder på mellom 09.00 og 16.00, du bestemmer selv når det passer for deg.

- Vi serverer litt mat midt på dagen.

- Du trenger ikke ta med noe.

- Du kan også stikke innom bare for å titte og drikke litt kaffe eller vann.


Håper vi ser deg på lørdag. Passer det ikke? - Det kommer nok en ny mulighet ;).Ha en fortsatt fin kveld - Andreas
261 views

Comments


bottom of page