top of page
logo.jpg
Search

Benkpress og “Pacing the Upper Hand” – 10. April 2019

Været varmer ikke bedre enn verftets vakre smil. Til tross for solsteik og påskevær kom dere på trening idag og koste dere. Tomler og tommestokker og tær krysses for at været og minene deres forblir like vakre for alltid ?

Benkpress 5×3 *Every 1 min 30 seconds

Prosenter på benkpress i dag. Dere er flinke blitt teknisk. Men, et gjennomgående område for forbedring er oppspenn. Dra bena bak, drill hælene i bakken, skvis stangen med hånda og dra skulderbladene sammen. Pust dypt ned i magen, spenn. Press. Det var prosenter i dag. Prosenter er bra for styrke – referanse Andreas’ blogg for noen økter siden. Husk. Det står 80% og det skal føles greit. Var det drittungt i dag bommet du på 80%. Jobb lett, jobb eksplosivt; spar leddene og senene og skuldrene og smilet til en regnværsdag. Eksplosivt arbeid på lette og middels tunge og tunge prosenter gir resultater i lengden. Tungt tungt tungt tar tak i oss og sliter oss ut. Det gir oss mestring der og da, men gjør oss utsatte for skade i lengden og hemmer faktisk vår styrkeutvikling. Keep it light! #ProTip

Etter økten var det en deilig dundrer av en økt…

Pacing the Upper Hand 80 BBJO 600 meter run 100 airsquats

80 BBJO. Ikke lett å pace, vanskeligere å pace når klokka tikker. Mitt ene bud til Elisabeth og Gro, som ble møtt med fossefall og latter, var å bare gjøre 80 BBJO og så gå videre til løpingen. Finn ditt tempo. La pulsen ligge hjemme. Pedagogen i meg fristes til å rekantere historien om haren og skilpadden, for i dag vant faktisk skilpaddene av oss. Neida, alle er vinner på verftet ?

Annette syntes løpeformen var dum. Elisabeth var dum og trodde seg dårligere enn hun var, og ble til gjengjeld positiv overrasket da løpeformen viste seg å være ganske så digg. Løping er bra. Gjør det ofte. Det er ikke alltid gøy, men det er noe vi ble skapt for å gjøre. Løper du mye blir du ikke overrasket over din egen form. Løp hele året, til butikken, til barna, løp til jobb og kanskje tilbake igjen, løp når du sover og løp fordi du lever. Gjør det en rutine. Løping er digg! Spesielt i dag, spesielt med dette flotte været. Løp til en tinde, kjøp en minde, løping er lett, lekende fett. Løping krever ingenting, bare flott bein og vakre mennesker til å bruke dem.

100 Air Squat svei som syre satt i vold og brann. En liten hodeknuser det. Bit tenna sammen. Lid deg til mestring. Ekstra skryt får Vebjørn og Jone som knuste Airsquats.

Takker for en vakker, umulig, og generøs dag ?

Team Verftet

2 views

Comments


bottom of page