top of page
logo.jpg
Search

Benkpress Challenge og 2500m row – 20. September 2019

I dag var en dag for overkroppen vår. Vi fikk mye press på oss og presset oss selv godt. Og for å utjevnet all pressingen dro vi til med en nådeløst vakker 2500 m row for time – partneren wod med partner i planke! (Ikke å forveksle med fenomenet som fløy igjennom Norges land anno 2010)

Gro elsket økta i dag, Mens Hilde og Hege foretrakk å danse til undertegnedes vakre toner. Thomas kjempet hardt og får jernmannpris. Jenny var rå som vanlig. Thomas 2 var flink til å gi tips til sin teammate Tore og Tore ble naturlig nok derfor altfor kanskje veldig god til å ta benkpress. Tommel opp, Tore!

Men den gjeveste prisen i dag går til en person som ikke har gjort annet enn å trene og bli eldre på samme tid. Thor Arne feiret i dag bursdag. Thor Arne er vakker, Thor Arne er generøs, og kløktig og full av usett magi og verktøy og verktøyskrin og andre fine ord som ikke nevnes på denne plattformen. Hurra! Morgentimene feiret Thor Arne med 50 burpees i sirkel om han.

Ellers kommenderes alle for heltemot og ståpåvilje. Undertegnede la lista høyt i dag. Økta tvang oss til å legge listen ganske høyt på romaskinen. Undertegnede pushet dere litt, ga dere noen umulige tall å forholde seg til. Og jaggu kom ikke mange seg i mål, og mange (Christine og Mari og Thomas og Gro og Tore) ble røde i ansiktet.

I annet nytt snakket Otto mye i dag. Teammate Øyvind hadde en t-skjorte hvor det stod : Talk less, train more. Vegard var kald. Maren var innom og løp. Tiden løp fra oss. Uka løp fra oss. Og nå er det vakker vakker helg!

Med ønske om å treffes i morgen,

Team Verftet ❤️

1 view

Commenti


bottom of page