top of page
logo.jpg
Search

Bench Press & Home plate - 03.oktober.2022

Happy chest day!Først av alt må vi gi en shout out til Jan Kløvning som lånte ut Norrønna Storkjøkken til Thaddeus og hans Fat to Fit kurs i helgen. Der ble det matlaging og litt ny kunnskap om mat og næringsinnhold.
Dagens økt besto av Bench press waves og "Home Plate" som var en anaerobic sprint økt. Del 2 skulle gjøre litt vondt, om du klarte å pushe deg ;)Målet for del to var å trene i ditt maksimale gir. Da snakker vi ikke om "jeg puster litt tungt nå", men du skulle gi så mye at du ikke klarte å gi mer. Eller slik som Helene sa "DET var spruten sin det!" ;)

Flere som kjente på litt blodsmak i dag?Nevner også at Kristin Holte kommer til oss, og frem til onsdag kan du kjøpe billett med 20% avslag! Mer info og booking: www.crossfitverftet.no/krigerDet kokte her i ettermiddag! Fulle timer + litt til. Dersom du ikke har fått plass på timen så gjør vi vårt beste for at du skal få bli med. Vi hadde 3 nye på 17 timen i dag, og en ny shout out til Karen Kristine som teamet opp med Nora, og hjalp henne med å forstå hva vi skulle gjøre.

Ta med løpesko i morgen ;)


Vi sees - Andrea & Helene

226 views
bottom of page