top of page
logo.jpg
Search

Bear Complex

Bjørnen kan endelig ensom sove i sitt lune hi. Tror hvertfall alle de sterke, skjønne, sosiale bjørnene på verftet trengte en hvil etter dagens brenner: Bear Complex.

Før bloggen begynnes må to ting nevnes. Jane får en verbos shoutout. Jane veltet over dørterskelen på verftet til siste time. Vegard var småstresset, syns timen var krevende å coache. Etter mye prat kom Vegard til Jane som stresset med å finne rett vekter. Hun kikker opp, ber om 2,5 kg. Vegard prokurerer. Vegard ser Jane sliter, men ser at teknikken er god, ryggen er rett. Det er trygt. Det er jerkene som er tunge, men hun strammer magen og rumpen, driver stangen opp med beina. Alt ser bra ut. Men blytungt. Fjerde settet klarer hun, hun vil prøve å øke igjen. Teknikken holder. Go for it, sier jeg. Summa Summarum ender Janne opp med å klare siste settet også. Det er tungt, men teknikken er der, og teknikken hjelper Jane igjennom. Bærer henne videre, rep for rå rep, til hun er vakker, rød, ferdig. Tommel opp for en imponerende prestasjon.

Ting to er skader. Dere var freidige og flinke i dag. Ga meg beskjed om dere hadde vondter. Thor Øyvind ville passe på kneet, Elisabeth (1) hadde en svak smerte på innsiden av foten, Elisabeth (2) gjorde meg bevisst på skulderen – men sa at hun skulle passe på selv. Husk herlige helter, husk. Alltid lov å passe på. Alltid lov å gi trener beskjed om mulige eller umulige ondter. Trenerne skalerer etter behov. Thor Øyvind gjorde et modifisert Bear Complex i dag. Passet på. Bra. Bedre å ta en økt for rolig, enn en økt for hardt. Kjenn, føl, vær deilig med kroppene deres. Vi skal gjøre Crossfit til vektstangen (ifølge crossfit.com) er bare et kosteskaft, markløft blir gjort med vannmugger, og sofaen er like ved vår side. Vi skal bli gamle med crossfit. Holde på lenge. Bli vakre i alderdommen vår. Det er mindsettet . Tillat dere en hviledag, spør treneren om en skalering. Det er alltid en smart ide.

Men, men, til økten gamle venn!

Bear Complex 1 Deadlift 1 Clean 1 Front Squat 1 Push Jerk / Jerk 1 Backsquat 1 Push Jerk / Jerk X7

Ovenfor er beskrevet et sett. Hensikten i dag var å ta fem slike sett. Vanskelig å tenke fem sett frem. Også vanskelig, som jeg innrømte innledningsvis, å coache. Men jeg prøvde mitt beste. Det er mange veier til målet, mange skaleringer å formidle, mange å følge med på. Så håper dere kjente at dere mestret og fikk god oppfølging. God oppfølging var iallefall mitt fjerne og hårfagre mål. Håper dere skrev dere opp på tavlen i dag. Husk følelsen av det siste settet, hvor tung stangen var i hånda, hvor vanskelig var jerken over hodet. Neste gang økten kommer, konfronter bloggen og ta en avgjørelse basert ut ifra denne gang. Det er også lov å dobbelsjekke med trener.

Ellers må dere alle smile videre, fortsette med alt dere allerede gjør så bra, tenke på kroppen og foodchallenge, være snille med hverandre. Gi alle du møter en ekstra kjangse, si et kompliment, vær snill. Generøs mot dem som sliter, streng mot dem som gjør andre vondt. Bruk hodet. Vær en venn, en kollega, en kjæreste og forelder og alle tingene imellom. Klarer dere det så er dere gode.

Ta-Ta

Team Verftet ❤️

P.S. Dere er veldig snille allerede.

6 views

Comments


bottom of page