top of page
logo.jpg
Search

BB complex, Blitzen & NEW schedule - 15.Januar.2021

Heiii bloggen,


Thrusters + fredag = God trening & helg sto på agendaen i dag. Del 1 fikk preppet oss veldig godt for å kunne gjennomføre herlige thrusters i en litt unormal team format der det var veldig lite pause ;).Vil gjerne si en liten takk til alle der fantastiske medlemmer. Vi får utrolig mye positive tilbakemeldinger og vi er utrolig heldige som har en så flott gjeng samlet. Selv i Korona, med nye retningslinjer annenhver dag klarer vi å komme igjennom dag etter dag uten drama og dårlig stemning. Vi klarer å holde treningsgulvet til godstemning og det synes hvertfall jeg er ganske deilig.


Ny timeplan - NÅ


Fra og med neste uke av (18.Januar) gjør vi oppdateringer på timeplanen med nok en oppgradering. Vi øker til både 06 & 07 time, samtidig legger vi inn en ekstra time kl.12.30 og en time kl.18.00 på fredagskvelden.


Det er utrolig gøy og kunne tilby dere 11 (!!) timer hver dag, ganske rått synes vi selv :). På lørdager har vi også (fra sist uke). Lagt inn 1 ekstra time og satt ned bookingen til 18 personer for å opprettholde gode avstander når vi trener.


Utenom ordinære CF timer legger vi også inn en vektløfter time (på prøvetid) kl.15.30-17.00 på onsdager. Takk for nok en flott treningsuke, håper dere er litt gangsperr og er klar for #repeat neste uke. - Andreas

222 views
bottom of page