top of page
logo.jpg
Search

Barbara – 07.Oktober.2019

Barbara sto på agendaen i dag. Musklene skrek, vi smilte og lokalet var fult hele dagen selv om det er høstferie og mangen kjente fjes er på reis :).

En liten ekstra hyllest til Anette i dag som følte hun falt litt bak tempoet til timen, vi pratet litt i pausen og ble enige om at hun ikke var den kjappeste, men hun utfordret seg selv og derfor gikk det litt seinere. Om hun ville kunne vi skalert ned øvelsene mer og da hadde hun tatt de igjen. Altså, målet er ikke nødvendigvis at vi skal bli ferdig først. Det handler om å utfordre seg selv, ta den skaleringen som skremmer deg litt. Komme deg ut av komfortsonen og våge. Der ligger de flotte resultatene vi alle giver etter :)). Tommel opp til Anette!

Det er også snart CrossFit Open!! Mer info om Open kommer på morgendagens blogg. Håper vi blir en god gjeng i år også!

Dagens om ikke ukens kuleste bekledning av O2 !! CrossFit Suit <3

Fikk en hyggelig mail i dag om noen av dere ønsker å konkurrere i fremtiden tror jeg Norwegian Championship kan være veldig gøy.

Hei! Astrid fra Norwegian Crossfit Championship her. 14-16 februar 2020 går Skandinavias første Sanctional konkurranse av stabelen på Storefjell Resort i Gol! 

I tillegg til RX-divisjonene for individuelle deltakere og teams, som kjemper om en billett til Reebok Crossfit Games 2020 – har vi to ‘community’-divisjoner. De er for ‘folk flest’, som vil teste formen mot venner, bekjente og fellesskapet!

Kvalifiseringen følger Crossfit Games Open, og hver Open-økt teller som én kvalifiseringsøkt. Deltakerne logger ganske enkelt sine resultater fra Open-økten hos oss. Norwegian Crossfit Championship blir en skikkelig folkefest i det norske Crossfit-miljøet, og vi håper din box vil delta i kvalifiseringen! Du finner påmelding https://competitioncorner.net/events/2316#.XZqurqiTKzx.

Hvis dere er 10 eller fler fra boxen som vil delta, si ifra til meg, så ordner vi rabatt på påmeldingen. Lykke til!

Noen som har lånt denne? Den er lost :(((


9 views

Comments


bottom of page