top of page
logo.jpg
Search

Artichoke - 14. April. 2021

Heluuuu gjengen, Marie her! <3

Er jo en evighet siden man har skrevet på bloggen så dette var nesten litt uvant. Gikk liksom ikke så fort på tastaturet, hehe.


En herlig dag er over og jeg er nok den hundrede til å si: Det er helt fantastisk å ha dere tilbake!

Det virker som om at motivasjonen deres er på topp og det er bra. Krysser fingrene for at det varer en stund, jeg har troa.


DAGENS ØKT:


I dag er det artichoke som har stått på planen, en 12 minutters AMRAP. I tillegg til den så begynte vi økta med en accessory. I dagens accessory skulle vi bygge opp til 5 tunge strict press i løpet av 10 minutter. Dette er en tung øvelse som krever mye styrke i skuldrene. I strict press er det spesielt viktig å tenke på kjernemuskulaturen. I og med at vi ikke kan bruke beina i øvelsen så er det lett å svaie i ryggen når det begynner å bli tungt. Dette vil vi selvfølgelig unngå.


Etter 10 minutter med litt strict press så var det videre til hovedøkta, artichoke. En 12 minutters AMRAP. Det er om å gjøre å få så mange runder man kan av 9 push press og 6 DB burpee box step overs. Målet for denne økta er å bruke rundt 2 minutter på hver runde. Får å få til dette må man finne en moderat vekt på både push press og burpees for at det ikke skal bli for mange pauser. Push press kan man dele opp i 2 sett eller mindre. Burpees vil man prøve å gjennomføre unbroken, så her må man finne et tempo som man kan holde gjennom 6 repetisjoner. 12 minutter hører kanskje ikke så lenge ut men det er lenge nok! Derfor er det en fordel å ikke starte for hardt ut. Bruk første halvdel på å føle deg litt frem på tempo og ta det heller litt for rolig. Føler du at du har litt mer å gi den siste halvdelen så kan du gasse litt på ut resten av tiden.
Som oppvarming i dag har vi hatt en progresjons-del hvor vi har tatt push press litt steg for steg. Her jobbet vi i 30 sekunder på hver progresjon.

Så har vi øvd litt på DB burpee box step over hvor vi blandt annet fokuserte på å holde oss lavt på boksen.
Vil også nevne at FOOD - CHALLENGE over 8 uker begynner i morgen. Virker som om det er en del av dere som skal delta. Det blir spennende!


Håper dere har hatt en like fin dag som meg så sees vi igjen i morgen <3

196 views

Comments


bottom of page