top of page
logo.jpg
Search

"Angry Annie" 21.Juli.2022

Heeei bloggen,


Daens highligts:


- Annette klarte 20 unrbokan Double-Unders samtidig som mange andre også gjorde fremskitt

- Vi hadde to junior atletes på trening i dag, det var veldig hyggelig!

- Malin trente med en brekt tå #noexcuses 🙌.


Vi vurderer å se på CrossFit Games og kommer ut med litt mer informasjon denne uken, før den tid kan du kanskje bruke noen minutt på youtube 🤓:
Ville du vært med oss på Sportsbaren 06.August.2022 og sett litt CrossFit Games live (og gjerne noen eventer fra tidligere i uken)?

  • Ja det vil jeg gjerne, jeg er med!

  • Jeg er på ferie eller har ikke mulighet :/


En av mine store interesser er å utvilke min fysiske form, men jeg bruker også ganske mye tid på å utvikle min intelektuelle kapasitet, per nå 1,5 time hver eneste dag. Det å bli eldre betyr ikke at mann blir smartere eller mer reflektert. Du må ta mange knebøy for å bli flink i knebøy, du må lese eller høre mye forskjellig for å utvide din horisont av kunnskap. Er du ikke vant med det, start lett og da er kanskje PODcast en enkel ting å ta inn i sin uke. Vær veldig forsiktig, slik som CrossFit er dette veldig avhengighetsskapene når mann først kommer over dørstokken 🤓.


En av mine sommerfavoritter er linken under så kan du lære litt hva pengene dine, ja dine går til:


https://open.spotify.com/show/2r75HRXpsJraJ3Akyo8kSg?si=8b66a056375e4f63


Dagens biiildedryss


Vi savner mange fjes på Verftet i disse sommertimer, dere vil få en infomail denne uken men husk at vi har no equipment track, konkurranse med hvem som logger flest trenignsøkter på ferie via sugar WOD og konkurranse med det kuleste bilde med "Verftet merch".


The board


Ha en flott kveld - Andreas172 views

Comments


bottom of page