top of page
logo.jpg
Search

Alladin & Fight Gone Bad – 15&16.Oktober.2019

Hello!

Vi hadde litt dataproblemer i går, derfor blir det dobbelblogg i dag! 🙂

FGB (fight gone bad). Eneste CrossFit workouten med egen knapp på klokka, det sier sitt. Classic oldschool CrossFit. Kaos, tungt og JÆKLA gøy! Helt fantastisk kjekt å ha nesten alle timene i dag, dere er amazing!

Veldig gøy på Basic i dag også, litt de samme fjesene og litt nye fjes. Veldig hyggelig <3.

Takk for en super dag i går! Først fikk jeg være med på 17 timen selv med super stemning og en kjempe kjekk økt! Før jeg selv hadde de to siste timene!

Jeg har ikke så mange timene lenger, men så kjekt det er når jeg først har en time og to 😄 Bare blide og glade folk i godt humør, klare for den kjekkeste timen av døgnet👍🏼 Og appåtil får dere meg til å føle meg som verdens beste trener. Jeg sier : gjør ditt og gjør datt, litt mer sånn og litt mindre sånn, og dere følger opp eksemplarisk! Jeg skjønner jo at det er ikke min ferdighet som trener som er super, men deres evne til å ta til dere halv stotrete beskjeder, med puls i 200, og musikken på full guffe, og alikevel gjennomføre det jeg prøver og fortelle👏🏼👏🏼

Gårsdagen økt bestod av to deler, en styrke del med lunges. Flere enn meg som er støl i rumpa? 😅🤔

Og en del to bestående av 3 runder med løping, db snatch og toes to bar. Ingen sure miner for at man måtte ut og løpe når det er mørkt og surt, helt konge. Det er sånn vi liker det. Bare et lite skobytte så rett ut med ett smil 😄 -CH

5 views

Comments


bottom of page