top of page
logo.jpg
Search

TGIF

Hallo!

Takk gud for at det er fredag etter ei hard uke med veldig god trening. Vi avslutter treningsuken med et valg av to jenter. Mary eller Cindy, to originale crossfit økter, med base øvelser hvor kroppsvekt er vår fiende!

Mary: 20 min amrap, 5 hspu, 10 pistols og 15 pullups. Økten er mer teknisk krevende, med hspu og pistols, men vil garantert slite ut alle og enhver. Pullups er det som vil ha noe å si om en stagnerer i reps eller kjører på. Ved god teknikk på kipp eller ren rå styrke vil en klare endel runder.

Cindy: 20 min amrap, 5 pullups, 10 pushups og 15 airsquats. Ei økt som kanskje ved første øyekast vil lure atletene til å tro at dette blir en tur i parken. Ingen problem med så få repetisjoner. Men samtlige som tok dette valget lå på bakken pustende pesende, med tunge bein og slitne armer. Ingenting annet enn ei herlig jente Cindy.

Folke hadde som oppdrag på timene idag å velge en strikk med mindre motstand enn ellers, og folk gjennomførte. Det er så herlig å ha timer når du kan føle at folk sliter… på en god måte!

Ble ingen powernight i dag 🙁 Jeg sjøl valgte ikke å bli med pga hoste (som 17 timen fikk høre nok av), og to møtte opp til timen, men valgte å ikke gjøre økten. Powernight er ment som de ordinære timene, jo flere vi er desto bedre blir det. Så vi må bli flinkere fremover å bli med på en hardere, men vel så gøy økt på tampen av uka, som gjør enhver klar for sofaen med taco og det som ellers hører helgen til.

Ha ei veldig god helg, så snakkes vi, enten på bring a friend eller neste uke på Verftet.

0 views

Comentários


bottom of page