top of page
logo.jpg
Search

5k run – AGAIN <3 - 28.08.2019

12,5 runde rundt løpebanen, basicshit, but still hard :D.

  1. Det er iskaldt ute

  2. Du har vondt i hodet

  3. Jeg er så gangsperr

  4. Det er så varmt ute

  5. Løping er så tungt

  6. Jeg fikk ikke sove i går

Når det er over 20 grader ute er det varmt. Du klager. Du setter større fokus på ting som ikke er produktivt eller positivt. Du har vondt i hodet, er gangsperr, 5k IGJEN, det har regna masse denne uka osv.

Når du setter større fokus på disse tingene klager du. Jeg vet at det er sant, men du klager alikevell. Verftet skal være en klagefri sone.

Mental toughness is built on bad days. Bad days are the only time you can truly practice your mental game. Recognize them, and don`t waste then. Katrin Davidsdottir (2x CrossFit Games Champ)

På CrossFit Verftet ønsker vi å gi dere fantastiske resultater. Ikke bare fysisk men også psykisk. Livet går opp og ned og hvordan oppfører du deg når du er i en nedoverbakke? CrossFit har gjort meg selv veldig mye sterkere mentalt og jeg vet at det å være sterkt mentalt gi oss store fordeler.

Erik forklarte økten bra i dag. Problemet var ikke pusten, ikke beina, men hodet. Hodet ville løpe fortere, så ville det løpe litt seinere, så fortere igjen.. Men hvem bestemmer om vi er sterke i hodet eller ikke?

Vi bestemmer dette. Regner det ute og du har planlagt løping, løper du da eller tar du unnskyldningen og blir inne på sofaen. Er du litt sliten, er du den som alltid går på trening eller gir du deg selv litt slack? Vi bestemmer, vær oppmerksom på dine valg. Så dagens oppgave på bloggen i dag er; Hvem er du, ser du på deg som mentalt sterkt?

Det skal sies at Eskild kom inn på kontoret og sa “for ein fantastisk gjeng, alltid så deilig positive”. Så dette skal ikke tas som ris på rumpa, men vi kan alltid reflektere litt :).

Super innsats til alle <3. #1togoNoen som løpte med musikk i dag? Det er David Goggins veldig uenig i. Se denne podcasten, du kommer GARANTERT til å sitte igjen med noe positivt. Sykt inspirerende mann.

Hva skjer med byggingen?

I dag har vi støypet!! Så fantastisk, Andreas er 100kg lettere og vi skal få det klart til LØRDAG!!

Om du har mulighet til å hjelpe i morgen vi starter 12.00 og holder på til seint på kveld. Setter UTROLIG stor pris på all hjelp vi kan få, for vi trenger litt hjelp (haha) <3. Verftet 3.0

h

8 views

Comments


bottom of page