top of page
logo.jpg
Search

Climb the Hill - 11.juli.2023

Updated: Jul 12, 2023

Hei bloggen! - Kristine her:)

Då var jeg tilbake igjen i fra 1 ferieuke i Hellas, og klar for å ha mange Crossfit økter med dere videre nå i sommer - Det blir bra!


Deilig dag, deilig økt!

I dag har vi hatt en økt bestående av 2 deler. Første del var en EMOM 10 der vi jobbet med Pullups, mens Del 2 var en økt med veldig mange deilige burpees, enda deiligere jumping lunges, og la oss ikke glemme de gode 14 repsene med Mountain Climbers vi kjørte hvert hele minutt gjennom hele økta på 18 minutter!

En veldig kjekk økt som fort ble tung med de snikende 14 repsene Mountain Climbers hvert minutt! Veldig bra jobba i dag alle sammen! Veldig kjekt å vær tilbake igjen å ha Crossfit timer igjen også:)


Her er noen fine bilder fra i dag:TavlaDa håper jeg at jeg ser dere i morgen alle sammen! Gleder meg til morgendagens Crossfit time!

Jeg får komme meg hjemover igjen til Karmøy nå:)

God natt!


- Kristine123 views

Comments


bottom of page