top of page
logo.jpg
Search

100/100 - 02.mai.2022

Heia bloggen another day, another week @Verftet kicking it all of with a Verftet Benchmark


Med Verftet benchmark HUSK og logge scoren din. Bruk appen SugarWod, passordet til Verftet er positiv. Logger du ikke øktene dine vil du heller ikke vite om du blir noe bedre og tro meg, det er hyggelig om 10 år og se din progresjon.


To nye sertifiserte trenere


CrossFit har en sertifisering de kaller CrossFit Level 1, 2, 3 og 4. En av årsaken til at har fått den "boomen" den har fått er #CrossFitEducation. De utviklet en helt unik og fantastisk platform for å skape flinke funksjonelle trenere. CrossFit Level 1 er et kurs alle som lever på denne planeten burde ta, om de skal coache CrossFit eller bare forstå sammenhengen mellom trening og helse. De som kjører kursene kalles "red shirts" og litt slik som det er fascinerende å se på et verdensmesterskap pga deres dominans er det fascinerende å være på et slik kurs der de viser ekte dominans. - Ja jeg prøver å få et kurs her til Haugesund 😆.


Tilbake til overskriften, Thomas og Margrethe har i dag fått godkjent sin eksamen. Ikke bare det, Thomas har hatt sin første dag på Verftet som FULLTIDS ansatt😊👏. Den har han nailet på best mulig måte! Nå er det bare1 måned til dere får bli kjent med Margrethe.


Visste du at CrossFit Verftet er utrolig innovative i CrossFit miljøet, samtidig treningsmiljøet. Det er ingen andre CrossFitsentre i Norge som har så mange fulltidsansatte som på Verftet. Og det i lille, herlige Haugesund. Det kan vi være stolte over det😊.


Head Coach Thaddeus også meget fornøyd med Thomas sin første dag.


Coaches Congress


Jeg var i helgen i Stockholm og fikk hilst på alt fra toppsjefen i CrossFit til hans soldater og ledende personen innenfor funksjonell treningsverden. Viktigst oppsummert er at CrossFit Verftet programmeringen fungerer og jeg slo han sjefen selv med god margin på treningsøkten vi gjennomførte 😆😝.


Ut fra helgen kan det være at vi både får besøk av noen "kjendiser" på PODcasten vår, samtidig kanskje vi får besøk her på Verftet av noen flinke sjeler 🤩. Og selvfølgelig har vi stjålet alt vi kan av ting vi liker. Og ja, PODcasten er back (!) allerede denne uken 😁.


Good artist copy, great artist steal - Steve Jobs

Comp Class m/Jørgen


I morgen kjører vi i gang første utgave av Verftets Competition Class. Dette blir et gratis tilbud til alle CrossFit Verftet gruppemedlemmer. Vi gleder oss til å trene litt ekstra tungt, konkurrere litt, men fortsatt viktigst, ha det jækla gøyt!


Meld deg på timen og bli med!

  • Jørgen vil delta på øktene så om du skal være med må du kunne gjennomføre øvelsene selv.

  • Timene vil settes opp sporadisk med gode mellomrom for å etterleve kvalitet og kvantitet.

Vi håper dette nye tilbudet vil være populært!


Dagens bildedryssVi håper armene dine har blitt 1% større. Større armer betyr i 99,9% av tiden at du har mer funksjonelle armer ;) - Andreas


284 views
bottom of page