top of page
logo.jpg
Search

1 rep max deadlift - Test - 10.November 2021

TESTDAG! Dagens program vært veldig enkelt og greit og vi har kjørt gjennom med 1 rep max deadlift. I dag var dagen for PR`s og vi har komt oss trygt gjennom dagen med fokus på at trenerene skulle være skikkelig på vakt i dag for å sjekke at dere løftet pretty. Et annet fokus var at vi skulle legge vekk egoet. Scooren din kommer ikke på tavla dersom løftet ikke var pent. Ingen vits å rushe seg til en tung PR for så å være helt ødelagt i morgen. Vi vil jo at torsdagsøkten skal bli suksess også!


For morgendagens økt kan jeg avsløre at vi skal ha litt rope climbs. Dere må derfor huske å ta på/med et par med lange sokker.


Jeg vil bare si at dette er min nest siste onsdag fast her på Verftet før jeg kamufleres enda mer inn med dere atleter. Jeg kommer ikke til å jobbe her så mye fremover, men jeg skal være litt ringevikar her og der. Jeg vil takke for en utrolig kjekk periode med dere hvor jeg har fått gode venner og lært ekstremt mye. Jeg har hatt the job of my life i en periode, men helsen min har sviktet litt og jeg må ta litt mer hensyn i fremtiden.. hehe (det er ikke alltid like lett når du elsker Crossfit og verdens beste arbeidsmiljø). Dere er rå, jeg håper på flere kjekke treningsøkter i fremtiden. Ikke vær redd for å spør om å ta en økt en dag, jeg er med!


Nyt kvelden videre og meld dere på julebord! Det blir superstemning.


-Martine

OBS OBS! Vi ble ringt i dag pga at en person hadde blitt parkert inne og måtte sitte i bilen i en time.... Det var nok ikke en av oss, men lurt at vi i fremtiden husker å parkere bilene smart

  1. kan bruke vår egen parkering

  2. på oppsiden av bygget, grusparkering

  3. Privatmegleren kan vi parkere etter kl 16.

295 views
bottom of page