top of page
logo.jpg
Search

1 Rep Deadlift [test] & Optimus Prime - 25.august.2022

Heeei bloggen,


Nå er det slutt på Kaffé!! Fra og med i morgen av koster en kaffekopp 80NOKiisss!Neida den gjør ikke det. Men blodtrykket ble forhøyet kraftig i kveld 😂.

Men vi nødt til å sette noen regler på kaffé drikking, det kan ikke være slik at det settes på en full kanne med kaffé kl.7-8 på kvelden for at vi må kaste den ut igjen, det går ikke. DET VAR MEG, ANDREA! (trekk meg i lønn...)


Forbehold om noen retningslinjer på kaffé drikking neste uke for vi kan ikke ha det slik 😊.


Over tooo the Kids


Første gang ever har vi ikke venteliste på CF Kids. for 2. til 6.klasse er dette et helt fantastisk tilbud. Kjenner du noen som vil ha gratis prøvetime så gir du bare beskjed så fikser vi det.Heaaaavy Deadlifts!


Daily Athlete Focus:


A long, slow, trajectory to advancement in skill and capacity towards a distant horizon is most effective in athlete development

Det handler om slow and steady wins the race. Skilpadden vinner tilslutt, har du vondt i ryggen i morgen anbefaler jeg en bok til deg.
Fra spøk til alvor. Den boken her er super bra, alle har ego og egoet vårt kan ødelegge for oss slik det ødela for Romerne 🤓.


I fitness verden er det altså viktig og alltid være på den sikre siden, spesielt når det kommer til å tunge vekter som du klarer i Deadlift. Finn balansen mellom å løfte tungt uten at det kommer på bekostning av at det ser fint ut.


Dagens bildedryss!
En hau med Fitness i dag!


- Team Verftet har hatt sine team treninger 12.30 på torsdager

- Seniorene danser og koser seg

- Juniorene (Bernt, Johannes og co.) koser seg

- Vi har imponerende sterke medlemmer

- Grattis til alle med personlig ny rekort, KULT at du i dag har dratt mer KG fra bakken en du noen gang EVER har gjort før!! 🏆

- Optimus Prime er konge på film og på Verftet

- Vi må også gratulere Daniel med PR, 211KG (!!)

- All the ladies,10 spreke damer på dagen siste time!


Sjekk hvor mange stjerner det er på scoreboarden!


Sees i morgen! :)

193 views
bottom of page