top of page
logo.jpg
Search

Three Stooges & Verftet 3.0 – 02.September.2019

Kort om dagensWOD

Supergøy å starte uken med team. Lokalet var helt latterlig fult da både foreldrene og teensene hadde infomøtet, sammen med 4/5 timen som skremte alle foreldrene vekk med å være fit as fu%* ;). Katrine hadde også infomøtet med Sunn og Sprek i dag så i dag var det herlig travelt :D.

Deilig å være tilbake i lokalet vårt <3.

Vi må blogge litt om sist uke!

En millioner takker holder ikke for det alle som bidro for at vi klarte å bli ferdig til lørdag. SÅÅÅ utrolig stolt over at vi fikk det til, ikke få som har kjørt/gått forbi og sagt at det aldri kom til å gå. Det viser at vær positiv, ALLTID. Det lønner seg. Hanne sa det så fint #theverftetway <3.

Det var veldig rørende og utrolig gøy å stå foran dere på lørdag sammen med Helseministeren og stolt vise frem hvor bra Verftet var, spesielt når vi hadde stått så mye på <3.

Jeg får mye gratulerer med nytt lokalet, det er ikke vits å gratulere meg. Det er dere som skal gratuleres, hurra for dere og hurra for at VI har fått en nytt fantastisk lokalet å trene i <3. Så supergira å jobbe 100% her på Verftet og gjøre det enda bedre :).

Jeg skrev det på facebook, men det e å se seniorene våre, men den eldste på 84 smile og virkelig vokse på treningsøkten etterfulgt av 30 galne KIDS som bare sprudlet av energi og glede var heeelt fantastisk. Verftet 3.0 innkjøring til åpning og selve åpningen er noe jeg ikke kommer til å glemme med det første.

Her er et flott bildedrytt fra dagen. Mer bilder kommer :).

Dugnadsgjengen #builtondugnad. Burde tatt flere bilder for å vise alle som deltok. Alle som hjalp til <3 <3 <3 <3. Dere som hadde lyst men ikke fikk det til, tanken teller også veldig masse <3 <3 <3.

Roy, Knut, Vegard og Snekker Gunnar skal ha en ekstra stor hurra for å være helt fantastiske.

1 view

Comments


bottom of page