top of page
logo.jpg
Search

The Sims - 09.November.2022

God kveld,

Da er vi gjennom nok en onsdag her på verftet:D


På dagens økt hadde vi nok et fokus på gymnastics. Dagens hvorfor går som følger: Double unders are a skill, unbroken double unders are that skill on the next level.

I dag "tvang" vi dere til å øve på double unders i en intensiv økt sammen med 15 abmat sit-ups og 200/150m roing. GØY! Mange av dere begynner å knekke koden. HURRA!

Dagens athlete fokus: "perfect all the time is impossible!" Når vi jobber med double unders er veldig vanskelig å aldri bomme samt det lett å bli frustrert om vi misser på reps. Vi skulle derfor idag øve på hvordan vi fikk samlet oss, tatt et par pust for så å naile den neste runden:D

Her kan vi noen ganger finne oss i følgende situasjon: "F*** i H******!!!" og kaster tauet fra seg... Der har du meg i blant..:S IKKE gjør som Helene! :)


I dagens blogg finner du en youtube video om hva Crossfit er:D

Følg linken og nerd out litt om nettopp hvorfor vi gjør det vi gjør her på Verftet!


Teamet på huset i dag gikk i blant annet juleballet :D Personlig har jeg aldri deltatt på årets happening, men er sikker på at dette blir en fest du ikke vil gå glipp av! Meld deg på via link på instagram eller våre facebook sider. Eller send oss et pip så vi kan skrive deg opp på listen som ligger i kaffekroken!

Jeg gruer meg MILDT SAGT til min del av underholdningen..hehee! TIPS tas imot med GLEDE!!!!!

Hjølp meg då!


Pics:Scores:Peace out

Thaddeus&Helene


180 views

Comments


bottom of page